Godzilla: King of the Monsters - jön a végső ütközet

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Hamarosan érkezik a 2014-ben újjáélesztett Godzilla-film folytatása, melyben többek között King Ghidorah fogja terrorizálni az embereket. Csak egyetlen teremtény segítségében reménykedhetnek.

Brutális szörnyparádéra számíthatunk a jövő hónapban érkező filmben, melyben Godzilla a fél világ légiflottájával kiegészülve megbirkózik a háromfejű King Ghidorah és a villámok közt szárnyaló Rodan támadásaival.

A filmben a szörnyek mellett a színészekre sem lehet panaszunk, hiszen a Thomas Middleditch (Szilícium-völgy), Sally Hawkins (A víz érintése), Ken Watanabe (Eredet), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Charles Dance (Trónok harca) és persze Millie Bobby Brown (Stranger Thins) alkotta felhozatal eléggé erősnek tűnik.

A Godzilla: King of the Monsters május 30-tól lesz megtekinthető a hazai mozikban, a korábbi trailereket pedig itt, meg itt és végül pedig itt találhatjátok.

3.
3.
godach
Nekem nem igazán jönnek be ezek a gigantikus valamik. A transformersek is ezért nem tetszettek a végén már.
Egy ilyen dög, két nap alatt el tudná pusztítani az egész világot. Itt van legalább négy, akikről sosem hallottunk de itt éltek mindvégig.
Még mindig azt mondom, hogy a Jan Reno-s godzilla nekem nagyon tetszett, de a Kong:Skull Island is. Itt viszont már nagyon elnagyoltnak tűnik nekem :/
1.
1.
crytek
Örülnék ha a helyi moziban pont elcsípném egy szabadnapomon, de ezt nem mindig adja a sors :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...