Fortnite - Thanos ismét visszatért

  • Írta: szlav
  • 2019. április 26.
  • Letöltés
Link másolása
Az Epic Games és a Marvel ismét egymás markába csaptak, hogy keresztezzék a Bosszúállók legújabb kalandját a legnépszerűbb online játékkal. Vedd kézbe Amerika Kapitány pajzsát, vagy a Vihartörőt - szükséged lesz rájuk!

A Fortnite sem úszta meg az őrült titán pusztítását, tavaly májusban Thanos komoly rendetlenséget okozott a battle royale-játék világában. A Bosszúállók: Végjátékot ünnepelve most ismét részt vehetünk egy hasonló, limitált idejű eseményben, a Marvel és az Epic Games legújabb kollaborációjában ezúttal viszont több eséllyel vehetjük fel a harcot a gonosztevő ellen. 

A Fortnite X Avengers: Endgame limitált idejű játékmódban Thanos a Végtelen Kövek nyomába ered, a mi feladatunk pedig természetesen az lesz, hogy megállítsuk őt ebben. A feladathoz viszont kapunk némi segítséget - a Bosszúállók ikonikus fegyvereivel felszerelkezve indulhatunk csatába. Ha tehát a villámokat szóró, Thor Vihartörőjével szaladgáló játékosokat láttok, akkor ne lepődjetek meg! Az esemény ideje alatt egyébként érdemes lesz ellátogatni a Store-ba is, ahol egy csomó Bosszúállók témájú kozmetikai cuccot bezsebelhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...