Kétmilliónál jár a Farming Simulator 19

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 28.
  • Biznisz
December óta újabb egymillió kópia talált gazdára a Farming Simulator 19-ből, azaz a virtuális földművelés és állattenyésztés még mindig kedvelt szórakozás a rajongók körében.

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Farming Simulator 19 újabb eladási rekordot ért el. A legfrissebb részből tavaly ősz óta több mint kétmillió kópia talált gazdára világszerte. A kiadó emellett elhintette, hogy a jövőben sem ülnek majd a babérjaikon a fejlesztők, hiszen tovább finomodik a gazdálkodós élmény, sőt új platformra, Switchre költözik a széria.

A Farming Simulator 19 tavaly decemberben járt egymillió eladott egységnél, azaz mindössze négy hónap kellett az újabb mérföldkőhöz.

Mostanság nagyon megy a Focus Home szekere, nem is olyan rég adtuk hírül, hogy az azonos című film alapján készült World War Z egy héttel a premier után máris egymillió játékost vonzott. Nincs megállás, hiszen a jövő hónapban érkezik a hasonló sikerre hivatott A Plague Tale: Innocence is.

5.
ollie92
Szégyen lett ez a játék a korábbi részekhez képest, borzalmas optimalizációval.
4.
Extol
Van akinek a munkája egyben a hobbija is. Nekem elég ha a munkában látom a traktorokat
3.
Nyarlako
#1: Nincs is jobb mint munka után virtuálisan is dolgozni.
2.
Oldman
Ha màr tevőlegesen nem szeretnek az emberek fizikai munkàt vègezni, akkor legalàbb szàrnyaljon a fantàziàjuk a kèpernyő előtt ülve ezzel kapcsolatban. Jobb mint a semmi..
De nem akarok cinikus lenni, nem rossz dolog ez a szimulàtor, ha minősègi.
1.
joshfeed
Jó sok digitális mezőgazda van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...