Japánban tarol a Days Gone

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Biznisz
Deacon St. Johnt nem lehet megszorongatni Japánban, olyannyira, hogy a megjelenés első két napját tekintve még a God of War impozáns eredményeit is a sárba tiporta a Days Gone, legalábbis a dobozos eladásokat tekintve.

Az európai és amerikai eladási adatokat egyelőre még nem ismerjük pontosan, annyit viszont már tudni lehet, hogy a brit toplistákat második hete vezeti magabiztosan a Days Gone. De érdemes egy pillantást vetni a japán eredményekre is.

A Japánban mért dobozos eladásokat illetően a God of War a megjelenés utáni első két napban 64 091 eladott példányt ért el, melyet a Days Gone játszi könnyedséggel lépett túl a maga 114 319-es eladásával. Ilyen jó eredményeket a szigetországban legutóbb a Horizon: Zero Dawn volt képes elérni, a Guerrilla játékából 116 997 kópia talált gazdára az első két napban.

A kizárólag PlayStation 4-en elérhető Days Gone-t egyébként mi is kipróbáltuk, a részletekbe menő tesztünket az alábbi oldalon találhatjátok.

94.
Ps fanboy
93.
Ok! Illetve rendben,legközelebb aprólékosabban,pontosabban és konkrétabban fogalmazom majd meg :)
92.
Ps fanboy
#91: Ja bocsi akkor lehet, hogy én értettem félre, bár maga a szó, hogy nyomorék, valamilyen testi fogyatékosságot jelent. De ha te a nyomorék szó alatt az erkölcsileg visszamaradotakra gondolsz, vagy valamilyen egyéb mentális betegekre, akkor fogalmazd úgy, hogy érthető legyen.
91.
#90: Hát nem a mozgássérültekre gondoltam elhiheted!
90.
Ps fanboy
#86: Nem tudom a szegény nyomorékokat miért sorolod az aberráltak közé mikor annak semmi köze hozzá baszod. Ezzel a véleményedet is faszán lenulláztad.
89.
DeKor
#86: A meleg szót kéretik nem kisajátítani és más jelentéssel felruházni. Még használni szeretném a plusz 25 celsius fok feletti dolgokra. :D :D :D
86.
Már régóta nincs szabad vélemény!Kivéve,ha buzi,leszbikus,transz,nyomorék,vagy egyéb aberrálté nem válsz.
Jaj!Meleg!!!Elnézést hiszen már nevén sem lehet nevezni semmit s semmilyen fajt ill nemzetiséget sem.
83.
Turley
Sorry nemtudom kezelni ezt a chat felületet normálisan, az előző kommentet #80nak szántam


#81: vágom, énis imádom.
82.
Turley
77.
Turley
Őszintén gratulálok az oldal moderátorainak, ismét bebizonyították, hogy maximálisan alkalmatlanok a feladatukra.

Incelkapocs néven talán jobban célközönségre találna az oldal és többen olvasnák.
76.
DeKor
Úúú de jó, hogy tegnap ezt a témát még intelligens emberekkel meg lehetett vitatni. Majd párszor lehetne még ilyet csinálni, amíg rendszerré nem válik.
50.
Oldman
Nyarlako! 43#
Bàrcsak igazad lenne, hogy orbitàlis baromsàg!
49.
Kawada
Könnyen bele lehet buzulni a játékba, mi? Már 2 zászló az 5ből, az azt jelenti, hogy 40%-al buzibb mint volt korábban.
47.
SLi
#46: üdv az interneten
46.
Turley
Jesszusom, ennyi frusztrált álértelmiségi incelt egy helyen.
42.
Oldman
Abban egyetèrtek Istvànnal, hogy ezt szàndèkosan toljàk tùl azok, akik lènyegèben a hàttèrből irànyìtjàk a vilàgot. Hogy kik ők? Azok, akiket megemlìteni sem lehet, mert egyből nàci leszel! Ès mièrt teszik? Hogy nőjön az antiszemitizmus, ezt szòvà tegyèk, majd erre kivatkozva olyan drasztikus szigorù törvènyeket hoznak, amik lènyegèben őket magukat vèdik. Ùgy is mondhatnàm, közel lesz a gondolatrendőrsèg eljövetele. ( nem szó szerint ) Làsd Francia antiszemitizmus megerődödèse, majd Macron kijelenti a radikàlis jobboldali pàrtok ellenőrzèsèt, büntetèsèt. Miközben minden èpeszű ember tudja, hogy a befogadott bevàndorlòk miatt van zs... gyűlölet erősödès az orszàgukban. Ki van ez talàlva. Zuckerberg sem vèletlenül talàlkozik ezen vezetőkkel. A szigorìtàsok miatt a fehèr embert tiltjàk le innen-onnan, miközben a normàlisak ellen ìròkat hagyjàk fent a neten. Elnèzèst a kitèrőèrt!
33.
Oldman
SLi!
Nagyon nehèz közèputat talàlni. Mivel ezek a lenti kènyes tèmàk màr inkàbb politikai irànyzatokhoz kapcsolòdnak, ìgy független mèdiàt, àllàspontot stb nem lehet vàrni, emiatt garantàlt az èles hangnem esetenkènt a mindennapokban. Mint ma làthatò volt itt a fòrumon, ha intelligens emberek vitatjàk ezt meg, azèrt van esèly a normàlis hangnemre. A tènyszerű elvek ütköztetèsèt mindig is szerettem, ha ez elfogy, olyankor szokott elmèrgesedni sok esetben a diskurzus. AMIT VISZONT SEMMIKÈPPEN SEM SZABAD ÖSSZEKEVERNI: AZ ELLENSZENVET A GYŰLÖLETTEL!
A kettő között hatalmas a különbsèg. Az ellenszenv mindig lètezni fog, ez kiküszöbölhetetlen, az utòbbi kezelhető ha akarjàk.
32.
Oldman
Kawada+DeKor+többiek!
Lehet csak frontmentes az időjàràs, emiatt a kultùràlt hangnem.
Dobjuk fel a tèmàt vasàrnap, garantàlt lesz az anyàzàs! :)
31.
Kawada
#29: Korán van még. ;)
30.
SLi
#27: "A baj, hogy a liberàlis mèdia nyugaton tùlzott jogokat ad nekik, ami miatt vèrszemet kapnak esetenkènt."

Az a baj hogy anno ugyanezeket írták, a rabszolgákról, aztán a jobbágyokról, a zsidókról, a nőkről, a feketékről, a melegekről stb stb

Ebből így nem lesz soha kiút, mindig lesz egy újabb marginális csoport aki jogokat akar magának, ezáltal mindig lehet valakik nyomulása és erősödése miatt felháborodni és a világ végét jósolni. Addig is egymással vannak elfoglalva.

Viszont akik valóban ártani akarnak neked, rajtad élősködnek, felélik a környezetet és a jövőt a közvetlen profit és a saját mérhetetlen gazdagodásuk érdekében, na ők csak dörzsölik a kezüket.


29.
DeKor
Figyelem! Egy kényes témáról értelmes, anyázás nélküli diskurzus zajlott a Gamekapcson! Mindenki azonnal bontson egy sört, és vissza is térhetünk akkor a Days Gone témához. :D
27.
Oldman
Kawada!
Èrtem, akkor bèke van! :)
Egy sajnàlatos hìr viszont a napokban törtènt Amerikàban.
Kèt diàk, egy làny ès egy fiù, akik nem fogadtàk el a sajàt nemüket ( transzvesztitàk ) àmokfutàst rendeztek az iskolàjukban, mert ùgy èreztèk, hogy a többi diàk nem ùgy àll hozzàjuk ahogy szeretnèk. Egy diàkot lelőttek, 8-at sùlyosan megsebesìtettek. A baj, hogy a liberàlis mèdia nyugaton tùlzott jogokat ad nekik, ami miatt vèrszemet kapnak esetenkènt. Persze ez egy kivèteles eset, de fèlő, hogy idővel rendszeressè vàlik. Mindenkit hagyni kell olyannak amilyen, de a sztàrolàsukat hanyagolni kellene.
25.
Kawada
#22: Nincs is baj. :) a struccosdit én sem szeretem.
24.
Kawada
#17: Ebben így nincs nagy vita köztünk. De nem olyan segítség kell nekik, hogy "kigyógyítjuk a buziságból", hanem, hogy ezt fel tudja dolgozni. A buzi haverom pont úgy megveti a kamionon tangában vonagló köcsögöket, mint bármelyikünk.
22.
Oldman
Kawada!
Senki, ìgy èn sem bìràltam őket, csupàn megjegyeztem bizonyos dolgokat, szeretek a dolgok mèlyère làtni. Utàlom a struccpolitikàt, ennyi. DeKor nagyon szèpen leìrta azt amit èn is gondolok az egèszről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...