Japánban tarol a Days Gone

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Biznisz
Link másolása
Deacon St. Johnt nem lehet megszorongatni Japánban, olyannyira, hogy a megjelenés első két napját tekintve még a God of War impozáns eredményeit is a sárba tiporta a Days Gone, legalábbis a dobozos eladásokat tekintve.

Az európai és amerikai eladási adatokat egyelőre még nem ismerjük pontosan, annyit viszont már tudni lehet, hogy a brit toplistákat második hete vezeti magabiztosan a Days Gone. De érdemes egy pillantást vetni a japán eredményekre is.

A Japánban mért dobozos eladásokat illetően a God of War a megjelenés utáni első két napban 64 091 eladott példányt ért el, melyet a Days Gone játszi könnyedséggel lépett túl a maga 114 319-es eladásával. Ilyen jó eredményeket a szigetországban legutóbb a Horizon: Zero Dawn volt képes elérni, a Guerrilla játékából 116 997 kópia talált gazdára az első két napban.

A kizárólag PlayStation 4-en elérhető Days Gone-t egyébként mi is kipróbáltuk, a részletekbe menő tesztünket az alábbi oldalon találhatjátok.

94.
94.
Ps fanboy
93.
93.
Ok! Illetve rendben,legközelebb aprólékosabban,pontosabban és konkrétabban fogalmazom majd meg :)
92.
92.
Ps fanboy
#91: Ja bocsi akkor lehet, hogy én értettem félre, bár maga a szó, hogy nyomorék, valamilyen testi fogyatékosságot jelent. De ha te a nyomorék szó alatt az erkölcsileg visszamaradotakra gondolsz, vagy valamilyen egyéb mentális betegekre, akkor fogalmazd úgy, hogy érthető legyen.
91.
91.
#90: Hát nem a mozgássérültekre gondoltam elhiheted!
90.
90.
Ps fanboy
#86: Nem tudom a szegény nyomorékokat miért sorolod az aberráltak közé mikor annak semmi köze hozzá baszod. Ezzel a véleményedet is faszán lenulláztad.
89.
89.
DeKor
#86: A meleg szót kéretik nem kisajátítani és más jelentéssel felruházni. Még használni szeretném a plusz 25 celsius fok feletti dolgokra. :D :D :D
86.
86.
Már régóta nincs szabad vélemény!Kivéve,ha buzi,leszbikus,transz,nyomorék,vagy egyéb aberrálté nem válsz.
Jaj!Meleg!!!Elnézést hiszen már nevén sem lehet nevezni semmit s semmilyen fajt ill nemzetiséget sem.
83.
83.
Turley
Sorry nemtudom kezelni ezt a chat felületet normálisan, az előző kommentet #80nak szántam


#81: vágom, énis imádom.
82.
82.
Turley
77.
77.
Turley
Őszintén gratulálok az oldal moderátorainak, ismét bebizonyították, hogy maximálisan alkalmatlanok a feladatukra.

Incelkapocs néven talán jobban célközönségre találna az oldal és többen olvasnák.
76.
76.
DeKor
Úúú de jó, hogy tegnap ezt a témát még intelligens emberekkel meg lehetett vitatni. Majd párszor lehetne még ilyet csinálni, amíg rendszerré nem válik.
47.
47.
SLi
#46: üdv az interneten
46.
46.
Turley
Jesszusom, ennyi frusztrált álértelmiségi incelt egy helyen.
29.
29.
DeKor
Figyelem! Egy kényes témáról értelmes, anyázás nélküli diskurzus zajlott a Gamekapcson! Mindenki azonnal bontson egy sört, és vissza is térhetünk akkor a Days Gone témához. :D
20.
20.
DeKor
#19: Erről is beszéltünk. Azért, mert minden nehezebb. Nehezebb párt találnia, mert kisebb halmazból válogathat. Jó eséllyel sosem lesz saját gyereke, maximum örökbefogadott. És persze amíg világ a világ, mindig ki fog lógni a sorból olyan módon, amit nem ő választott. Bármilyen mértékű lesz az elfogadottság, sosem lesz olyan, mint a többség.
19.
19.
SLi
#17: Azt kellett volna megkérdezni miért kívánja hogy hetero legyen?
Talán mert másodrendű állampolgárként vannak kezelve, az elfogadottság meg igencsak a béka segge alatt van sajnos
18.
18.
Back2U
#11: Uh.. köszönöm tényleg. Egy kicsit másképp tekintek már rá.
14.
14.
DeKor
Felőlem hívhatják Lakatos Kazetta Conchita Wurstnak is, ha jó a játék.
11.
11.
Hunszi
#2: A névválasztás nem indokolták meg, de ha kicsit rákeresel a jelentésére, akkor érthető. Az USA-ban Deaconnek nevezik az olyan személyt, aki nem pap vagy hasonló, de nagyban segíti a templom ügyintézését, ergó az az ember, aki minden melót elintéz mások helyett.

A Szent János pedig megint ismét egy vallásos utalás. Ő az egyedüli, akit az apostolok közül nem nyírtak ki vértanuként, ergó csak ő úszta meg. Deacon pedig mit úszott meg? Pont ezt a nagy Zombi inváziót.
10.
10.
Tibi80
Nekem maximálisan bejött a játék, rég volt már, hogy valami ennyire lekössön...persze nyilván vannak hibái is, de ezeknek ellenére is rendkívül szórakoztató produktum, és szerintem ez a legfontosabb tény egy játéknál... remélem hogy lesz majd folytatása... :)
9.
9.
Marcus88
Én is támogatom majd november körül őket egy vett példánnyal!
8.
8.
zoli12i
#7: Totál igazad van. Ezzel hogy reagálunk rájuk, akkor konkrétan adjuk a lovat alá.
Mondjuk kérdés, hogy az adminok hol a francba vannak ?
7.
7.
DeKor
De egyáltalán miért reagáltok rá? Aki eltölt a Gamekapocs kommentszekciójában pár napot, az rögtön levágja, hogy ki az a 3-4 ember, akinek a hozzászólásaira egyszerűen nem éri meg reagálni.
Nekik pont azzal adtok üzemanyagot, hogy vitatkoztok velük, vagy hogy beszéltek róluk. Ez a céljuk, ti pedig partnerek vagytok ebben. Ha valahol nincsenek moderátorok, akkor a trollok ellen a leghatékonyabb módszer teljesen figyelmen kívül hagyni őket. Mivel valójában ezek hisztis gyerekek, és csak közönségre vágynak, abbahagyják a hisztizést, amikor látják, hogy senki nem kíváncsi rájuk, amíg viszont reagáltok, folyton viszajelzést küldötök arról, hogy jól csinálja.
2.
2.
Back2U
Deacon St. John.. szerintem borzasztó ez a név :D
1.
1.
DeKor
Nagyon helyes, csak így tovább. Ez a játék minden támogatást megérdemel a játékosok részéről. Legyen elég vásárló, és a Sony adjon engedélyt (na meg pénzt és időt) a következő részre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...