Brit toplista: az élen a helyzet változatlan

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 7.
  • Toplista
Link másolása
Közel 60 százalékkal estek vissza a Days Gone eladásai, de miután múlt héten nem volt komolyabb premier vagy leárazás, végül simán megtartotta vezető helyét a SIE Bend Studio játéka.

Játékmegjelenések szempontjából visszafogott és csendes volt a múlt hét, így hiába zuhant 60 százalékot a Days Gone eladási mutatója, a SIE Bend Studio nyitott világú akciójátéka így is simán megőrizte az első helyet. Ugyanezt tette a Mortal Kombat 11 és a FIFA 19 is, vagyis a dobogós helyeken nem történt változás, de még helycsere sem, pedig a Mortal Kombat 11 eladásai 74 százalékkal estek vissza.

A Red Dead Redemption 2 is maradt a negyedik pozícióban, míg a Grand Theft Auto V egy kisebb leárazásnak köszönhetően az ötödik helyre ugrott fel, köszönhetően annak, hogy 14 százalékkal emelkedtek az eladásai a játéknak. Ezúttal egyedül a Final Fantasy XII: The Zodiac Age számít újonnan érkezőnek, igaz, ez kicsit sántít, hiszen csak a Nintendo Switch-változat mutatkozott be a múlt héten. A játék a 15. helyen kezdett.

  1. Days Gone
  2. Mortal Kombat 11
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Redemption 2
  5. Grand Theft Auto V
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. New Super Mario Bros. U Deluxe
  8. Tom Clancy's The Division 2
  9. Forza Horizon 4
  10. Anthem
14.
14.
georgie.70
Szerintem is abszolút hangulatos élvezetes játék a Days Gone. Az hogy sokan a storyt okolják a pozitív kicsengésért sz szerintem azert van mert kapott magyarosítást, így végre értik is a játékosok miről van szó. És ez az első ilyen témájú játék magyarul, amiért nem tudok elég hálás lenni. Remélem veszik az adást azok akiknek vennie kell ahhoz hogy több magyarosított játék legyen. Dramaturgiai hatásban a Lost of Us azért sokkal nagyobbat ütött,istenem milyen léenne azt magyarul végigtolni:)). A hibákkal kapcsolatban nekem Ps4 pro-m van, és hát történtek nálam is érdekes dolgok,bugok stb de ami inkább idegesítő hogy Dec a leghülyébb időpontokban ordítva beszeél mintha a motoron ülne m iközben éppen rejtözködik, vagy ami nagyon furcs hogy soszor nem passzol a szájmozgás a gesztikuláció az elmondott szöveggel, a mellékkarakterek estében, pl ha megmentesz valakit, ott hálálkodik majd szétesik annyira, mármint a szinkron , a karakter meg ott áll bután szinte mozdulatlan szájjal stb:(( Ami mondjuk a legzavaróbb hiba volt hogy 2szer is előfordult hogy dumáltak és nem volt felirat, pl mikor O,brian elmondja mi a fa...ért akart találkozni velem. Hát k..va idegesítő volt. Azt semmiképp nem mondanám hogy a legjobb exkluzív a generációban, pl God Of War, Spider Man, amiknél minden baromira klappolt, de azért nagyon beszippant és hangulatos illetve néha keményen fosatos game lett...
10.
10.
Darksiders84
#7: Ebben lehet valami amit mondasz. Nekem amúgy Pro van és nem a legelső szériás 1 éves néha nyűszít vísít ijesztően de a DG nem fagyott le teljesen gép nem kapcsolt ki csak a szokásos többi viszont ha tényleg gép közötti eltérések miatt van egyeseknél így másoknál úgy akkor is Pron kéne ugyebár símábban hibamentesen futnia vagyis ez lenne elvárható.
9.
9.
Ooorky
Mario Kart 8 még mindig ott van.
8.
8.
shatterhand
Minden játék ami elsőként nyitott megkapja a folytatásban a "zuhant" jelzőt. De miért is? Ezzel mindig azt sugalljatok,hogy bukott 2.hétre. Holott csak simán premierkor többen vedznek játékot mint rá egy hétre.
7.
7.
DeKor
#6: Én is hallottam, hogy voltak olyanok, akiknek semmi gondjuk nem volt a játékkal, majd az 1.06-os patch után egyszercsak kikapcsolt a gépük játék közben, vagy szimplán lefagyott.
Én a szerencsések között vagyok, sem patch előtt, sem utána nem tapasztaltam néhány jelentéktelen glitchnél többet.
Viszont furcsa, hogy volt, akinek állandóan problémája volt vele, volt, akinek soha, és persze olyanok is, akiknek patchről patchre változott a hibák mennyisége. Sokszor mondják, hogy konzolra azért jó fejleszteni, mert csak egyféle hardverre kell figyelni, de nagyon úgy tűnik, hogy a félgeneráció, és a különböző változatú PlayStation-ök mégsem ugyanúgy reagálnak bizonyos dolgokra.
6.
6.
Darksiders84
Én nem tudom mi a fenét javítgatnak de mintha a másodiktól szinte csak egyre több a látható és tapasztalható kis apró hibák.
3.
3.
DeKor
Jó lenne, ha a Days Gone jó eladásokat tudna produkálni, az megágyazna egy második résznek, ami nagyon kellene neki. Meg nekem. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...