Videón és friss képeken az Oddworld: Soulstorm

  • Írta: szlav
  • 2019. május 13.
  • Videó
Link másolása
Újabb látnivalókkal jelentkezett a jövőre érkező Oddworld: Soulstorm. Az Abe's Oddysee (illetve a New 'n' Tasty!) történetének folytatása egy játékmenettel fűszerezett teasert, illetve néhány screenshotot kapott.

Az Oddworld Inhabitants még 2016-ban jelentette be az Abe's Oddysee (illetve a New 'n' Tasty!) folytatásaként készülő Oddworld: Soulstormot, de a projektről nem sokat hallottunk ezután. Most márciusban végül megérkeztek az első igazi látnivalók egy előrerenderelt videó formájában, a valódi gameplay-jelenetekre viszont máig kellett várnunk. Az új teaser a történet felvezetése mellett végre betekintést nyújt a játékmenetbe is. Íme:

A látottak alapján elkönyvelhetjük, hogy a játék megtartotta a New n' Tasty! 2,5D-s látványvilágát, itt azonban nem egy remake-ről van szó, hanem egy teljesen új címről, így a készítők is leleményesebben használhatják ezt a megoldást. Ha zavart titeket a fenti teaserre ráaggatott filter, akkor ne aggódjatok: érkezett pár hagyományos screenshot is, hogy jobban szemügyre vehessétek a játékot.


Az Oddworld: Soulstorm várhatóan 2020-ban érkezik.
3.
3.
carbon based
nagyon várós, de pesszimista vagyok...... (előző Oddworld, Trine 3, random min. AA)
2.
2.
user101
Az odysseynek meg az exodus a folytatása ? :) Mindegy, amennyire nem örültmem a New'n'Tasty-nek, a végén csak megvettem és bár hangulatban és játékélményben nem hozta az elődött, ezt annak tudtam be, hogy sok idő eltelt azóta és talán túlságosan is nosztalgikusan és érzelmesen gondolok vissza a régire ( még akár újra előszedve is )...

Gondolom ez, mint új cucc már simán kedvenc lesz, ha hozza az elvárhatót... :)
1.
1.
supair
Kibaszottul várom már......Mikor az Inhabitants bejelentette,hogy filmezessel fog csak foglalkozni kicsit elcsempult a szám........de itt vannak újra!...yess
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...