Crackdown 3 - máris kihalt a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 20.
  • Hír
Link másolása
A Kotaku friss beszámolója szerint alaposan megsínylette a többéves csúszást a Crackdown 3. A rajongók totális érdektelensége ugyanis oda vezetett, hogy három hónappal a premier után már konganak az ürességtől a multiplayer szerverek.

Az öt évvel ezelőtt bejelentett Crackdown 3 rengeteg halasztást követően idén év elején jelent csak meg. A játék fejlesztése hemzsegett a problémáktól, a sok-sok csúszás pedig azt eredményezte, hogy már a premier sem igazán hozta lázba az egykori rajongókat.

Ezt alaposan meg is szenvedte a Wrecking Zone névre keresztelt kompetitív többjátékos mód, ami a Kotaku beszámolója szerint alig három hónappal a premier után lényegében szellemvárossá változott. A magazin szerkesztője egy rövid nyomozás után kiderítette, hogy mostanra csak úgy lehet online összecsapásokat indítani, ha a játékosok a megfelelő csatornákon előre lebeszélik, mikor fognak csatlakozni. A Kotaku szerkesztője állítólag kísérletet tett arra, hogy szervezkedés nélkül, a matchmaking segítségével találjon társakat, de miután két órán keresztül nem sikerült egyetlen összecsapáshoz sem csatlakoznia, feladta a dolgot.

A Crackdown 3 február 15-én jelent meg PC-re és Xbox One-ra. Azért is különösen kínos a játék iránti érdektelenség, mert az Xbox Games Pass előfizetői számára is elérhető a Crackdown 3, de úgy tűnik, így sem sikerült meggyőzni a játékosokat, hogy érdemes a játékkal játszani.

4.
4.
crytek
#3: Így van és ráadásul a MS ingyen odaadta az első két rész is!
3.
3.
A multi szar, de a single elvezetes volt, es sztem aki mar akarta 300 Ft%1 dodoert vegigtolta.
2.
2.
Anti4730
En akartam szeretni, de a multiplayer nagyon ocska volt, meg miaz mar, hogy nem lehet haverodat egy jatekba meghivni? Jezus..
1.
1.
Bnecne
Hát igen,ez várható volt.Már halva született szegény játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...