Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 22.
  • Akció
Link másolása
Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!

Az Electronic Arts díjnyertes életszimulátorát nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a mai napig milliók játszanak vele. Ha nem tudod, milyen élvezetes egy virtuális babaház üzemeltetése, akkor csapj le az Originen az ingyenes The Sims 4-re! Ha hozzáadod a könyvtáradhoz május 28-ig a játékot, akkor az örökké a tiéd marad. Amúgy az alapjátékról van szó, hozzá még tengernyi kiegészítő vásárolható meg opcionálisan.

A Codemasters is ingyen adja a GRID 2-t - talán azért, mert a minap jelentették be az autóverseny legújabb részét. Mindenesetre egy élvezetes arcade cuccról van szó, melyben izgalmas csatákat vívhatunk valós autószörnyekkel egy delejes karriermód és a multiplayer keretei között. A GRID 2 esetében már sietnünk kell, hiszen az ajánlat csak máig, azaz május 22-ig él a Steamen. 

Ha viszont egy latinos temperamentummal nyakon öntött akció-platformerre vágysz, akkor a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont ajánljuk a figyelmedbe, amit május 23-ig csaphatsz hozzá a steames könyvtáradhoz 100 százalék kedvezménnyel. 

21.
21.
Cooper911
#16: Ohh. Nem túl logikus. Köszi!
16.
16.
crytek
#15: Add to wishlist és utána meg tudod "venni" ingyen!
15.
15.
Cooper911
Sims4-et miért csak gift-ként akarja adni? Saját magamnak nem tudom adni.
Van egy sims 4 48órás trial a könyvtáramban valamiért. Lehet hogy ez a gond?
14.
14.
godach
#11: Itthon pofátlanul drága még mindig.
Dúrván 6 ezer fölött van és nem azt mondom hogy nem éri meg (bár szerintem nem) hanem a 4. Után kedvezményesen gamepassból, kicsit rosszul esik a cédula.
13.
13.
crytek
#11: " a 3 meg kb 8 euróért beszerezhető igaz, Németországban." Gondolom dobozos az nem érdekel.
12.
12.
latis666
#11: Teljes mindegy. Ha nem ingyen van akkor drága. :)
Szerintem van amiért érdemes fizetni. De előrendelni meg első napon vásárolni nem okos dolog. Legalábbis ha árérzékeny az ember.
11.
11.
Őrnagy
Igazán nem akarok turkálni senki zsebében, de a Forza Horizon 4 benne van a Gamepassben, a 3 meg kb 8 euróért beszerezhető (igaz, Németországban. Magyarországon nem tudom, mit kóstál)
10.
10.
Őrnagy
Nem a Grid 2 az, amiben az összes pálya úgy csúszik, mintha jégből lenne?
Vagy keverem valamivel?
5.
5.
crytek
#4: Bárcsak a MS állna így a dolgokhoz. Lehetne felőlem csak 10 perces akció hogy a Forza Horizon 3 vagy a Forza Motorsport 6 ingyenes :)
4.
4.
logic5
#2: Multiban elég vicces, a sok p@r@szt kilök az elején, kb élvezhetetlen minden verseny. De legalább ingyé volt. Krájtek lájkolja ezt :D
2.
2.
pjoco
#1: BE is szereztem, de legalább most beszerzi az is aki nem tudta akkor. Jók ezek az ingyenes cuccok.
1.
1.
logic5
A GRID 2 nem rég ingyé volt humble-on is kb egy hétig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...