E3 2019: Nem lesz játszható a Cyberpunk 2077

  • Írta: szlav
  • 2019. május 23.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt elnöke szerint az idei E3-as bemutató igazán hatalmas lesz számukra. Izgalmas demóval készülnek az expóra, amelyet mindannyian megcsodálhatunk majd, de a mancsunkat egyelőre sajnos nem tehetjük rá a produktumra.

Idén is láthatjuk majd az E3-on a CD Projekt RED gondozásában készülő Cyberpunk 2077-et. Tavaly a nagyközönség csupán egy előzetest láthatott a játékból, miközben a gameplayt csak zárt ajtók mögött mutatták meg a sajtó tagjainak, ezt a felvételt pedig egészen augusztusig nem is hozták nyilvánosságra. Ezt a példát elkerülve az idei élő játékmenetet már mindenki szabadon megcsodálhatja.

Ennek kapcsán logikus tehát a kérdés: ha már jobban bízik a bemutatóban a csapat, akkor van rá esély, hogy a demó a helyszínen lévő közönség számára is játszható lesz? A CD Projekt közösségi menedzsere válaszolt: "Tartunk majd bemutatókat a játékmenetről, amelyek során mi játszunk majd a játékkal."

A demó tehát hands-off lesz, így pontosan annyit láthatunk majd a Cyberpunk 2077-ből akció közben, amennyit a készítők megengednek. Habár a hír kissé kiábrándító, mégis érdemes lesz odafigyelnünk a játékra a show során, ugyanis Adam Kicińsk, a CD Projekt CEO-ja szerint az idei bemutató túlszárnyalhatja majd akár a tavalyit is.

15.
15.
Obi Wan Kenobi
Hajjajj. Zavart érzek az erőben! Lassan azért látni kéne ebből a kivetülésből valamit, ha már ilyen régóta készül. Az Erő legyen velük azért!
13.
13.
kopic
#11: Hat igen...annyira hatalmas jatek, hogy arra nem igazan vannak szavak. Most jarok kb 75 oranal, de nemreg jottem Skellige-re. Kieggel egyutt lesz vagy 250 ora sztem.
12.
12.
robinnho6
Witcher 3 esetében sem volt ez másként az emlékezeteim szerint. Megmutatták mire képes a Witcher 3 annak idején, de az emberek nem tehették rá a kezüket de ezzel szerintem semmi gond nincs. Ez a studió a Witcherrel már letett valamit az asztalra, Ami az én vélemyem szerint itt történni fog az az hogy bemutatnak uj reszleteket a Cyberpunkról, új gameplay videó, majd felrobbantják a bombát a videó végén a megjelenési dátummal. Szerintem eljött az idő a rá.
11.
11.
Codehook1337
Mindig sir a szivem akkor ha feljon temanak a w3... az egyik nagy kedvencem volt azota megvettem a kiegeket is, de felek megint elkezdeni elorol mert tudom sose lesz idom befejezni. Sajnos nincs annyi idom jatszani mint regen es felek 2 evig tartana kiegekkel egyutt :(((((
4.
4.
Robilluma
Az a 40 perces gameplay eléggé a helyzet magaslatán volt ;) Lesznek patch-ek, bakik, bugok? Mindenhol vannak kb. Nem érdekelnek. Nem a világ legbonyolultabb dolga ezekkel a bakikkal együttélni, főleg ha ki lesznek javítva. Én sosem éreztem egy játékot kidobandónak mert átlógott egy fazon feje a falon. Csak tized olyan jó legyen a saját stílusában mint a Witcher 3 volt és bódog leszek.
Nagyon kíváncsi vagyok melyik lesz a másik projectjük amivel előjönnek. Valszeg nem vmi gigagame, de jöhet tőlük bármi.
1.
1.
Robilluma
Csak azt tudnám mi abban a kiábrándító h a tömeg nem nyomogathatja a billentyűzetet az E3-on. A CD PRed gondolom úgy van vele h megmutatja a játékot aztán ha megveszed otthon játszhatsz. Már az augusztusi játékmenet is elég volt arra h eldöntsem instant gyűjtői lesz, nem kell hozzá lelőnöm pár rosszfiút h még jobban meggyőződjek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...