E3 2019: Apró információk a Bosszúállók-játékról

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 31.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on végre teljes pompájában is bemutatkozik a Square Enix és a Crystal Dynamics közös Marvel-játéka, a Marvel's Avengers, amely az E3 Coliseumon is kap egy panelt. Az esemény előzetes leírása több új információt is tartalmaz.

Az időközben eltávolított leírás szerint a Crystal Dynamics fejlesztése egy akció-kalandjáték lesz, ahol a történetet filmszerű sztorimeséléssel tálalják. Kapunk egyjátékos módot, de a kaland négyfős kooperatív módban is végigjátszható lesz. 

Hőseink alapképességei fejleszthetőek lesznek, ráadásul személyre is szabhatjuk majd választott karakterünket. A külső mellett a képességeket is változtathatjuk, így saját játékstílusunkhoz igazíthatjuk szuperhősünket.

A játék világa állítólag folyamatosan bővülni fog, a fenyegetés is állandó lesz. Ez talán azt jelentheti, hogy egy Destiny-szerű kihívást kapunk.

A Marvel's Avengers a Square Enix konferenciáján mutatkozik majd be.

4.
4.
#3: Pontosan. Felvásárolnak egy címet, ami jó eséllyel rengeteg embert érdekelne, és készíttetnek belőle egy olyan játékot, ami kis túlzással soha az életben nem volt sikeres,amint a mellékelt ábra mutatja. Persze a média futja a köreit azzal, hogy hétfőn lehozza, hogy millió ember benevezett a címre, szerdán, hogy már milliárd, meg páran más bolygóról is, úgyhogy full sikeres a cím. Pénteken meg azt, hogy jujjistenkém fogynak a játékosok.
3.
3.
kastorhun
#2: Pedig hatalmas az Avengersben levő potenciál. Olyasminek kellene lennie mint az új Spiderman, csak több hőssel. Ezáltal több játékstílus, több karakter, több lehetőség, de sajnos sikerült a lehető legrosszabb irányba vinniük, a Microsoft is megpróbálkozott valami hasonlóval Fable néven, és láttuk az eredményét.
2.
2.
#1: Totál egyetértek. Square Enix nagyon a rossz lóra tesz mindennel.
1.
1.
kastorhun
Eddig a hírig kifejezetten érdekelt ez a cím, de sajnos ez is valami Destiny féle hulladék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...