Modern Warfare - perifériaalapú lesz a matchmaking

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 4.
  • Hír
Link másolása
Először a Forbes írta meg, később pedig az Infinity Ward producere, Candice Capen is megerősítette, hogy a cross-play Call of Duty: Modern Warfare matchmakingje ugyanazt az elvet követi majd, mint amit a Fortnite-nál már alkalmaz az Epic Games.

A múlt héten bejelentett Call of Duty: Modern Warfare nem csak azért tűnik ismét izgalmasnak, mert a rajongók által közkedvelt érába repít minket, miközben régi ismerős arcokat hoznak vissza a fejlesztők, hanem azért is, mert a játék támogatni fogja a cross-play funkciót, vagyis a multiplayer módban lehetőségünk lesz a különböző platformon harcoló fotelkatonákkal vívni.

Ahhoz, hogy senki se juthasson előnyhöz, a matchmaking a Fortnite-féle megoldást fogja követni. Először a Forbes számolt be arról, hogy a beviteli eszköz alapján is szűrni fog a kereső, vagyis figyelni fogja a rendszer, hogy kontrollerrel vagy billentyűzet-egér kombinációval kívánunk virtuális csatába indulni. Ezt később az Infinity Ward producere, Candice Capen is megerősítette.

Nemrég a kooperatív módról is kiderült néhány fontos részlet, ha pedig a játék legfontosabb információi érdekelnek, olvassátok el tartalmas beszámolónkat.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...