Ingyenes lesz hétvégén a World War 3

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 18.
  • Akció
Link másolása
A Farm 51 hivatalos bejelentése szerint június 20-tól vasárnapig, vagyis június 23-ig mindenki ingyen merülhet majd el a harmadik világháború fiktív összecsapásaiban. Az akcióhoz amúgy még egy trailert is hozzácsaptak a készítők.

Jócskán el lesznek látva játékkal a hétvégén a realisztikusabb háborús alkotások rajongói; az Insurgency: Sandstorm mellett a World War 3 is teljesen ingyen lesz játszható csütörtöktől egészen vasárnap estig.

A World War 3 egyébként nem olyan régen kapott egy Giga-Patchet rengeteg új tartalommal, ám az áttörést ez sem hozta el a játéknak, ugyanis a Steam Charts adatai szerint még mindig csak pár száz játékost mozgat meg egyszerre a cím. Pedig a tesztünkben egyébként sok szempontból egészen meg voltunk elégedve az alkotással, a fegyverkezelés és a látvány tekintetében például simán hozza az AAA-kategóriás játékok szintjét. A kevés és ráadásul nem is a túlságosan jól sikerült pálya, és a játékbázis alacsony létszáma viszont erősen rányomta a bélyegét az alkotásra, a legjobb kiút talán a free-to-play modell alkalmazása lenne.

Ennek ellenére egy ingyenes hétvége erejéig mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, ráadásul az akció keretein belül nyilván a játékosok száma is megugrik majd, szóval a matchmaking sem okozhat komolyabb problémákat. A World War 3 egyelőre csak PC-n érhető el.

3.
3.
Cooper911
Az ingyenes az nekem azt jelenti, hogy ingyen megkapom.
Szerintem inkább ingyen játszható lesz a hétvégén.
1.
1.
logic5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...