21 perc nyomozás a Judgment világában

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Videó
Vadonatúj gameplay felvételt kapott a Judgment, mely során ezúttal a főszereplő szinkronhangja, Greg Chun mesél izgalmas részleteket a játék készítéséről. Drónozás, bunyó és sok-sok akció várja majd a játékosokat.

A PlayStation Underground videójában egyszerre találkozhatunk némi klasszikus Yakuza-szerű akcióval, a Ryu ga Gotoku stúdióra jellemző sajátos humorral és persze számtalan újdonsággal.

A gameplay felvétel során Takayuki azt a megbízást kapja, hogy kutasson fel az alvilág sötét zugaiból egy embert, akit Murasénak neveznek. A cél érdekében pedig majd mindent bevethetünk; lesz saját drónunk, összeverhetünk pár rosszfiút, zárakat törthetünk fel, mászkálhatunk a házak oldalán, és persze az irodai munkát sem ússzuk meg.

A Judgment június 25-én érkezik PlayStation 4-re, de a későbbiekben talán egy PC-s verzióban is reménykedhetünk.

6.
hajbel
#1: Nekem is nagyon tetszett a Sleeping Dogs. Ebben sokkal kevésbé érdekes a harc, olvasom, hogy a nyomozás is unalmas, a város nem túl változatos. Szerintem ez kimarad.
5.
DarkLord
Teljes áron tuti nem venném meg, de érdekel a dolog. Gyakorlatilag a Yakuza játékokat hozza, amiket megmondom az őszintét eleinte nem kedveltem, majd elkezdtem egyszer télen , mikor sok időm volt és meglepően magával ragadt a dolog és szépen kitoltam őket egyre jobban érdekeltek.
4.
atedolgod
#2: Kimaradt hogy mit is akartam mondani ezzel... a lényeg, hogy a yakuza sorozat alapján, és az alkalmazott módosításokkal amit a Judgment kapott, biztosan jó vétel lesz majd.
3.
atedolgod
#1: A sleeping dogs a fejlesztőcsapat bénasága miatt "halt ki". Ha utána olvasol, láthatod, hogy belekezdtek egy második részbe, amit teljesen elszúrtak.
2.
atedolgod
A yakuza 6 az egyik legjobb (ha nem A legjobb) ps4 exclusive cím volt. Fantasztikus történettel, rengeteg érdekes mellékszállal. (és nem, semmi köze a gagyi gta -hoz) A sorozaton belül is több szempontból kiemelkedő volt, annak ellenére is, hogy hiányoltam néhány korábban jól működő lehetőséget belőle, amit viszont bőven pótolt amit helyette kaptam.
A legváratlanabb futottam bele olyan eseményekbe, hogy egyszerűen muszáj volt utánajárnom mi történt... És minden történet érdekes jól megírt, érdekes, fordulatokkal teli volt...
A főszálon is rendszeresen csavartak egyet egyet, mikor már azt hinnéd hogy mindennel képben vagy, hirtelen történik valami, ami mindent felborít.
Érdekesség, hogy még Kitano Takeshi is játszott benne egy szerepet... mikor megláttam, azonnal tudtam hogy fontosabb karakter lesz, mint azt eredetileg gondolná az ember...
Minden esetre amit eddig láttam a Judgment -ből, az alapján megéri az árát. Japánban már jó ideje kapható, itt pedig az előrendelőknek 21. -étől elérhető...
1.
crytek
Szomorú hogy az ilyenek mellett egy Sleeping Dogs meg "kihalt"...pff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...