Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 24.
  • Videó
Link másolása
Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó „újraforgatta” a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évben.

A videó készítője, Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski több tucat Doom II-es pályát és modot használt fel, hogy újból összerakja az új előzetes képi világát az 1994-es technológiai szintnek megfelelően. Az eredmény egészen érdekes lett, mivel a trailer a retró grafikával is egészen látványos.

A DOOM Eternal egyébként november 22-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és Google Stadián.

9.
9.
Gaboo77
#7: Ja, kb. mondjuk én nagyon rendes vagyok, adnék érte max. 10 Eurot is. :) De nem várnék semmit, főleg ezt a nem engedtük el dumát nem venném készpénzek.
7.
7.
#6: Hát úgy, hogy mondjuk 5 euró, amennyit Max megér érdekes lehet bárkinek, főleg, ha valaki kedveli a hasonlókat. De úgy, hogy új Bioware játék, live Service, akármi, aminek el akarták adni, annak teljesen felejtős.
6.
6.
Gaboo77
#5: Én bevallom várok egy gusztustalan leárazásra. Megnézném kíváncsiságból. A Destiny 2 is köhögve indult, most meg imádom. Hátha rendbe rakják. Az egyetlen ami miatt kicsi az esélye, hogy EA games...
5.
5.
#2: Szerintem gamer még nem tartotta játéknak az anthem-et.
2.
2.
Hunszi
A szívás az, hogy hiába szebbek a játékok manapság, ha az élvezeti faktoruk egyenlő a nullával, lásd Anthem és társai ugy-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...