Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 24.
  • Videó
Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó „újraforgatta” a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évben.

A videó készítője, Szczebrzeszyniarz Brzeczyszczyczmoszyski több tucat Doom II-es pályát és modot használt fel, hogy újból összerakja az új előzetes képi világát az 1994-es technológiai szintnek megfelelően. Az eredmény egészen érdekes lett, mivel a trailer a retró grafikával is egészen látványos.

A DOOM Eternal egyébként november 22-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és Google Stadián.

11.
Hunszi
#4: Meddig, fél óráig? Egy játékot a tartalma tesz élvezetessé...nem az, hogy jééé repülés. Az RDR-ben is poén lovagolni, de hamar unalmassá válik, ha nem lenne mellette mit csinálni (mondjuk néha még így is az).
9.
Gaboo77
#7: Ja, kb. mondjuk én nagyon rendes vagyok, adnék érte max. 10 Eurot is. :) De nem várnék semmit, főleg ezt a nem engedtük el dumát nem venném készpénzek.
8.
Nyarlako
#4: Te ha egy darab szart forgatnál a szádban azt is élveznéd.
7.
Neotechtr
#6: Hát úgy, hogy mondjuk 5 euró, amennyit Max megér érdekes lehet bárkinek, főleg, ha valaki kedveli a hasonlókat. De úgy, hogy új Bioware játék, live Service, akármi, aminek el akarták adni, annak teljesen felejtős.
6.
Gaboo77
#5: Én bevallom várok egy gusztustalan leárazásra. Megnézném kíváncsiságból. A Destiny 2 is köhögve indult, most meg imádom. Hátha rendbe rakják. Az egyetlen ami miatt kicsi az esélye, hogy EA games...
5.
Neotechtr
#2: Szerintem gamer még nem tartotta játéknak az anthem-et.
4.
Pacsirta
#2: Az Anthemnek nem az élvezeti faktorával van a gond, hanem a tartalmával. 4K-ba repkedni, nem olyan rossz dolog, én próbáltam és marhára élveztem.
3.
Nyarlako
#2: Szar jatekok regen is voltam, ha már Doom emlékszel a sok hulladék klónra? Ma is ugyanúgy van minőség meg szemét.
2.
Hunszi
A szívás az, hogy hiába szebbek a játékok manapság, ha az élvezeti faktoruk egyenlő a nullával, lásd Anthem és társai ugy-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...