Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Biznisz
Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.

A GameDaily.biz találata szerint leépítések voltak a Microsoft tartalomgyártó csapatánál, amely a Mixert és az Inside Xboxot is érintette. Még nem tudni, hogy pontosan hány embert küldtek el a redmondiak, de néhányan közülük a Twitteren jelezték a "funemployment" hashtaggel, hogy őket is kirúgták.

A leépítésekkel írók, producerek és streamerek búcsúztak a cégtől, így Rukari Austin, az Inside Xbox egyik műsorvezetője és a Microsoft közösségi menedzsere is kénytelen volt elhagyni a vállalatot. Mellette Joshua Hnosko, Kate Yeager és Mara Baker producerek, illetve Terrance Thomas Jr. és Tara May streamerek is távoztak.

62.
delphijos
#55: "MS bonyolultnak tűnik mert feleslegesen sok az opció viszont mellette számtalan dologban a tartalmassága miatt jobb."

Engem két dolog zavar, hogy lehet pont emiatt még X-en is hajlamos az akadozásra ( néha elég durván ) és a - NEKEM - teljesen feleslegesen elinduló videók erre még rátesznek egy lapáttal. Nekem nagyon bejött az X (ami van box-on azt ezen játszom) , de a UI-ról a véleményem hogy a ps-el összehasonlítva feleslegesen túlbonyolított.
61.
Kawada
#48: Na haragudj, de amikor az exek vannak konkrétan terítéken és azok megítélése merült fel közte és köztem, akkor mi a pélót írjak?
60.
Kawada
#56: Nekem a seggemen ott a tojáshély ps fronton. Alig 1,5 éves a PS pályafutásom, fogalmam sincs honnan indult és azóta hova fejlődött a szerverek tekintetében pl. (jójó... olvastam róla természetesen, meg látom itt is amikor felmerül) Az én igényeimnek és helyzetemnek bőven megfelel. A lassabb (legalábbis itt...) ms store is egyébként... De a Uplay nekem hozza a Steam sebességet.

54-hez: nem érzetem olyan vérmesnek a Days Gone-al kapcsolatban a népet mint te. Igaz, ignoráltam is a témát mert rohadtul untam, hogy 200 hsz-on keresztül ment a 7 vagy 8... Ezért nem is reagáltam most sem részletesebben erre a túlszopós témára sem. Végtelenségig lehet rajta anyázni. És ebből folytatólagosan a pontozásról is. Ha State of Decay 2 áll 66 ponton, Gears 4 85-86 körül. Akkor nagyon sok 100 pontos játéknak kéne lennie... :) De kezdem észrevenni, hogy kicsit elbeszélünk egymás mellett, mert én előszeretettel hivatkozok metacriticsre, amit mondjuk kezeljünk "szakmai véleménynek", a sajtó átlagos értékelésének, te pedig a fanbojságon és az emberek reakcióin vagy főleg kiakadva ahogy látom. Más referenciával közelítjük meg a túlszopás kérdését szerintem.
59.
Neotechtr
#57: Nem, nem tudom pótolni. És te sem tudsz mögé elbújni. Ennek az az evolúciója, hogy egy mérhetetlen okosságra jön a másik.
58.
Ps fanboy
#48: Miért baj ez? Ha egyszer egy csomó cím kiemelkedik a többi közül. Itt a TLoU2, oké még nincs kész, de ha kész lesz, és ne is legyen jobb, mint az első rész volt. Mondj egy olyan játékot, ami abban a stílusban felveszi vele a versenyt. Vagy ott a GoW, HZD, Spiderman, Uncharted4. Ezekre a játékokra, jó ha jut egy cím, ami méltó lenne rá, ha e generáció termését nézzük.
57.
Kawada
#50: VérPistánkat rég nem láttam, de maximálisan tudod pótolni.
56.
Ultimate
#55: * És én is kábelre dugom a ps-t + lévén alapból ilyen 50-70 megabitet volt hajlandó kiengedni szórakoztam én is a dns-el..Így + Start Stop trükközéssel van meg a 100 megabit sebesség nagyjából..... És netre pattanva rögtön ki is derül hogy valóban ennyi az annyi. 100-150 megabit a max mindenhol, ami sokaknál ráadásul csak hasonló trükközéssel van meg. Röhejes 2019-ben pláne hogy elméletileg a plus bevétele ugye a mese szerint a psn fejlesztésekbe megy,hát nem úgy tűnik...:)
55.
Ultimate
#54: A fanokról beszéltem akik méltatlankodtak pont a 7-es átlag miatt és 8-9-eket szórtak rá. Nem tartom Sony címnek kevésnek,jó játék. Csak annyi és olyan hibái vannak amik miatt egyszerűen nem ér többet,nem gigaex, nem system seller maximum annak akit nagyon érdekel a téma. Ehhez képest itt is mi volt? Búú a nemzetközisajtó így alápontozta búúú.... És hirtelen még a galád gamekapocs is akik sok tesztnél megkapják hogy milyen szarul értékelnek, rárak egy 8.5-öt és rögtön a hurrogós Sony Defense Force lelkes tagjai trónusra emelték az oldal tesztelőjét illetve más magyar oldalakat mert ez a reális itt legalább leírják micsoda jóság van és nem csak a hibát keresik mint a gonosz külföldi teszterek...:)

Pc-s MS store egy hulladék ne vesd össze azzal ami boxon van. Az előny akkor jön ki leghamarabb ha keresni akarsz valamit, pláne témákat egyebeket, vagy egy játékról infót akarsz nézni. A PSN egyszerű átlátható de pont ebből kifolyólag primitív és faék. MS bonyolultnak tűnik mert feleslegesen sok az opció viszont mellette számtalan dologban a tartalmassága miatt jobb.

Ha neked 30 megabit a steam illetve ezek az értékek vannak a többin nincs kérdésem,téged nem zavar. Engem zavar. Steamről simán 400-500 megabittel is rántom a dolgokat, Ms 200-300. Ehhez képest a PSN trükközős 100-asa nevetségesen lassú. Ez kifejezetten irritáló mikor megveszek valamit és fél órákat kell várni hogy játszani tudjak miközben Steam/MS gyakorlatilag percek alatt lerántja a legnagyobb cuccokat is. Vagy mikor indítanám a digit játékot csakhoogy patch van...Jó szép nagy..:) A Sony szerverek gyakorlatilag az ubisoft féle csodával vetekszenek a brutális bevételek és fizetős multi ellenére.... Persze ez nem tűnik fel ha 30 megabitekkel nyomulsz...
54.
Kawada
#43: Huh. Nem gondoltam volna, hogy ennyit írsz csak a Days Gone-ról, azt hittem több lesz általánosabb vota téma. Nem bánom, hogy nem... :) de a Days Gone pont az a cím, ahol kifejezetten volt az általános ítélet, hogy "jójó, de Sony címnek kevés". És 71 ponton áll, ami szerintem a te pontozásoddal is talál.

Én Romániából használom a Ps-t és Pc-n kizárólag az Ms store-t, letöltéseket (game pass) , stb. Szerintem az ms store egy évszázados szégyen (nem tudom konzolról milyen), szerintem sokkal átláthatóbb még konzolról is a ps store (nyilván megszokás kérdése, de ami pc-n ennyire fos, kétlem, hogy a konzolon jobb lenne), boxos kezelőfelület pedig egy káosz szerintem és lassú is, ebben ahogy látom nincs vita. :) letöltésben pedig nálam konkrétan lassabb az ms store, de ez lehet helyi sajátosság. Steamen 30 mb/s, ps-en 15-17 körül, ms-en pedig 10 körül szokott lenni, ami feltűnt, hogy wifiről nagyon gyenge volt a ps, de kábelről használom. Plusz nem is érdekel egyik részről sem a sebesség, ps-en standby-ban szoktam letölteni, vagy melóhelyről, pc-ről elindítom és sosem érzem hátrányát.
53.
Neotechtr
#51: 93. Sony listán 202. Meghalok ezektől a bolondoktól.
52.
Ultimate
#49: Persze persze. De legalább a nevedhez hű vagy és már név alapján is sejthető mennyire lehet téged komolyan venni és kezelni..:D
Kiváló névválasztás.
51.
Nyarlako
#50: Ha a Gears 4 86 akkor a Gears 2 mennyi, 200?
50.
Neotechtr
#46: Szerintem egy tok jó lövölde az a cím, amit bármikor játszok, ha éppen láncfűrésszel akarom levágni a gonoszt. Ehhez képest a sonynak semmilye sincsen, csak a tps melodráma, meg a Dad of War. Most látod? Irgalmatlan hülyeséget bárki tud írni. Mert ha a gears 4 86, akkor a sok remastered 20 éves fos, meg a kaptafa exkluzívok Max 60-nál tetőznek. Az meg engem tök nem érdekel, hogy sem gépre, sem játékra nincs pénzed, ezért rászorulsz a sony-ra. Ja, csak úgy futtában írok, nem olvasok.

...
49.
Ps fanboy
#41: Több igazság van abban, mint amit te egy év alatt ide kih@nysz. )
48.
godach
#46: Pont ez a baj, ahogy te is kezded. Sony cím.
47.
godach
#45: Általában én is ezt kapom. Takonypóc xbot, akinek gőze sincs mi a gaming :)
46.
Kawada
#43: Ezt most nem olvasom el idő hiányában, majd később. Futtában annyit fűznék hozzá, hogy nézzél Gears of War 4 értékeléseket. Valami 86 ponton áll Metacriticsen. Ha az 86, akkor minden Sony cím 120-ról indul...
45.
Nyarlako
#43: Ne tudd meg miket kaptam már máshol amiért 6-7 pontra értékeltem az Unchartedeket rávilágítva számos híbájukra.
Rohadt köcsög hater lettem és nem is játszottam velük.
44.
Ultimate
#43: * a store letöltési sebességéről nem is beszélve ami többszöröse a psn-nek...
43.
Ultimate
#42: Pedig a túlszopás sajnos igaz. Bődületes kettős mércével vannak a Sony exek tesztelve rengetegszer rengeteg oldalon. Amikor meg egy oldal mert komolyabban kritizálni akkor rögtön a Sony fanok támadnak.... Amik egy multiplatformnál kiemelendő hibák,az egy Sony exnél elnézhető csacskaságok vagy nem létező hibák amikbe persze az aktuális Sony fanok nem futottak bele.
Lásd nemrég Days Gone. Nemzetközileg 7 pont körüli a játék - annyit is ér. Jó játék,de vannak hibái. Bugos, szaggat, monoton, rém ostoba az AI. Persze az aktuális Sony defense force bugokkal nem találkozott, szaggatást nem látott, monotonnak nem monoton, és az Ai sem rossz, és érthetetlen hogy kaphatott sok helyen 8-9 pontnál kevesebbet.
Kitoltam nemrég. Szinte maxoltam, küldetésem semmi nem maradt, hordák kiírtva.. Gyüjtögetős baromságok (pl a kirakott motoros pszichopata hangosbemondós szövegei) amik maradtak. Jó játék volt aláírom. De bizony bugokba szép számmal futottam az eltűnő feltűnő ellenfelek,npc-k, a beakadó lények,textúrahibák.... A para addig volt para a lények és hordák esetében is míg fel nem tűnt hogy annyira sötét az AI hogy simán sprint nélküli kocogással sem nagyon érnek utol úgy hogy megsértsenek mert egymást lökdösik mögötted. A játék végén gyakorlatilag könnyedén írtottam ki az összes hordát, kettő kivétellel ami az egyik a sztori szerinti fűrészmalomnál volt - bár ez is meglett elsőre csak hosszabban többet rohangálva - valamint az egyik híd közelében volt egy irdatlan horda, na ez meg bebugolt és mikor mindet halomra lőttem még csak félig jelezte a csík hogy kiírtottam őket... Odébb sétáltam kemény 20 métert mire iszonyat hordahang megfordultam és gyakorlatila a semmiből ott termett még vagy 100+ genya... Szaggatás volt bőven Pro-n (hagyjuk a mesét arról hogy van akinél nem volt,koxra húzott motorral délen MINDENKINÉL volt Pro-n)... És a játék fő küldetései mellett minden más kimerült az XY helyre mész és megölöd mindet, felszedsz X tárgyat,vissza a feladóhoz, vagy XY helyen kiírtasz mindet well done szinten. Nem mintha a fő küldetések sokkal változatosabbak lettek volna, de maga a sztori ami valóban kimagasló (akár csak a karakterek) viszi az egészet a hátán.
Egy erős 7-es játék nem több nem kevesebb,bőven van hova fejlődni bőven vannak problémái ugyanakkor a sztori és karakterek kimagaslóak.

De ott vannak a díjátadók. Máig nevetgéltek mert le mertük páran írni hogy kissé túlzás amit a GoW kapott díj szinten. Holott kurvára nem az,rengeteg kategóriában nála jobb játékok voltak,ugyanakkor az év játéka díját nem vitatom.

Letöltési sebesség relatív kinek baj, nekem az baj hogy 1 gigabitből 100megabit a max nagyjából ami stabilan hozható - és ez kivétel nélkül így van mindenhol tele a net a mindenféle trükkökkel hogy csikarj ki többet, nem tudsz de legalább nem 50-70 ami sokaknál jelentkezik... Ha neked ez elég..:)

Az xbox kezelőfelülete egy agyonbonyolított szaggatós fos még One X-en is, a playstation-t sokkal jobban kedvelem ilyen téren, a store szintén túl van bonyolítva de a minimalista PSN-nél jobb, pláne mikor keresésről van szó.
42.
Kawada
#41: Én akkor "háborodok fel", amikor f*szságok miatt van szídva egy ex vagy valami. És ez a "túl van szopva minden sony cím, mert sony", pont ez a kategória szerintem. Na de ebbe ne menjünk bele, mert ez a végetnemérő loop. Szerintem pl. pőont ilyen f*szság, amikor valaki őszintén le mer olyat íni, hogy pl. az xbox kezelőfelülete vagy a store-ja, jobb mint a ps store mondjuk. :) Vagy te szoktál lovagolni a letöltési sebességeken, amibe én nem kötök bele, de nekem speciel soha nem volt bajom. Nem állítom, hogy úgy jön le, mint mondjuk Steamen, de nekem pl. gyorsabb a letöltésem ps-en, ps store-ban, mint PC-n, gamepass-es játék letöltése esetén. És sok minden általános tényként, és igazságként van megállapítva.
41.
Ultimate
#40: " ha valamiről az ember kritikát fogalmaz meg, akkor az már "egyértelműen" csak utálat lehet."

Ez kicsit olyan görbe tükör szindróma mert Sony oldalon pont ezt toljátok sokan. Ha Sony exet vagy Sony hardvert esetleg szolgáltatást kritika ér, akkor azt nem teheti más csak egy xbot aki utálja a sony-t....:)
Namármost mikor ezt olyan emberek teszik (és bizony olyan emberek teszik) akik utána xboxos hírek alatt méltatlankodnak mindenen felakadva ami MS-al kapcsolatos, kissé hiteltelenné teszi őket....Pláne az olyan kommentek mint amit Pjancsi is leírt. Hiteltelenek. Eképp az olyan 86 oldalas agymenéseket mint amiket psfan szokott írni már olvasni is kár,maximum ha röhögni akar egyet az ember a képmutatáson és mese mellébeszélésen.:)
40.
Kawada
#37: Mutass egy embert a cikk alatt kommentelők közül, akik olyanok, hogy "szar mer' ms". De tök őszintén... És idézz szöveget, ami miatt ezt gondolod. Mert nekem viszont ebből van elegem (na nem annyira, hogy forrjon a fejem), és egyébként közélet szinten is pont ez a faszság megy, hogy ha valamiről az ember kritikát fogalmaz meg, akkor az már "egyértelműen" csak utálat lehet. Én alapvetően ellenzékiként, nem dícsérhetek semmit amit a kormány tesz, mert egyből orbánista leszek, és kormányhívőként sem fogalmazhatok meg semmilyen kritikát, mert egyből sorosbérenc kommunistalibsivöröstengerészgyalogos leszek az "elvtársak" szemében... De itt még kritika sem igen hangzott el. Vagy legalábbis nem több egyik, mint a másik "oldal" ellen.
39.
Duken
#36: Én attó még szeretlek. :D Talán pont azért mert Te is olyan hülye szélsőséges, szenvedélyes és emberi vagy mint én!
38.
Duken
#31: Srácok, hagyjuk már. Mielőtt elmérgesedne a helyzet frankdelago vicces provokálását csaptuk le. Ökörködtünk én meg adtam Kawada alá a lovat. Nem kell mellre szívni. Játék a hobbink meg az hogy néha ökörködünk itt egymással egyett, húzuk egymás agyát de attól még egy cipőben járunk ha hobbiról van szó és nekem fontossak lettetek az évek során ( még godach és admin is! :) ) még ha sokszor nem is értettünk egyett meg ha csak az internet is. Attől még a billentyűzet másik oldalán, emberi lényeknek megy a komázás és a szívózás. Semmi bajjom a boxal. Mind a kettő vagy három konzol kíváló alternatíva. Ennyi. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...