Days Gone - elstartoltak a heti kihívások

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Hír
A Survival Mode után a SIE Bend csapata végre nekiállt, hogy 12 héten keresztül újabb és újabb kihívásokat állítson a Days Gone játékosai elé. Az első, Surrounded névre hallgató challenge már most várja a legbátrabbakat.

Sok ingyenes tartalommal bővül még a megjelenés után is a Days Gone. A hónap elején befutott a Survival nehézségi fokozatot elhozó frissítés, a Bend Studio pedig tegnap élesítette a három hónapon át, hetente érkező kihívások első felvonását. A Challenge Mode első fejezete a Surrounded nevet viseli, ellenfelünk pedig egy véget nem érő, minden eddiginél hatalmasabb freakerhorda lesz.

Ahogy azt a Redditen közzétett patch note-ok is elárulták, Deacon után egy végtelen nagyságú tömeg lohol majd, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy a számunkra elérhető fegyverek, csapdák és persze a terep okos használatával minél tovább talpon maradjunk. Ellenfeleink legyűrésével magasabb pontszámot és még több időt kapunk, a végén pedig egy trófeával, illetve bronz, ezüst, vagy arany medállal jutalmaz minket a program a teljesítményünk tükrében.

Ezeket a medálokat aztán új karakterek, kiegészítők és gyűrűk feloldására használhatjuk - utóbbiak különféle bónuszokkal látnak el minket a többi játékmódban is. A kihívások után kapunk majd egy-egy felvarrót is, amit Deek büszkén visel majd a mellényén. Ha egyelőre kimaradt volna a Sony újabb remek exkluzívja, akkor olvassátok el a tesztünket, ha pedig szeretnétek betekinteni a kulisszák mögé, akkor csekkoljátok le exkluzív interjúnkat Sam Witwerrel, a Days Gone főszereplőjével!

120.
atroll1
#102: Ne legyél retardált légyszí
Senki nem szarozta le a days gonet, 7 pont körüli játéknak nevezte, ami kb megegyezik a gamer sajtó és a user értékeléseivel. Nem kell úgy hisztizni, mintha megujjazták volna a macskádat. És az is tök rendben van, ha igénytelen vagy és nem zavar némi fps dropp, netán észre sem veszed
119.
Kawada
#105: Leírtad a tapasztalatod, én is. Semmi több.
118.
Kawada
#102: Na nem kell a trollkodás... :) Az is igaz, hogy Days Gone-t egyelőre elkerültem, pont a kétes híek miatt. Annyira pedig nem érdekelt azért, hogy mindenképp lecsapjak rá. Nálam egy jó 50%-os leárazás körül lesz aktuális. :)
117.
Nyarlako
#116: Szoftverhiba. A technológia ördöge, vagy az Omnissiahnak rossz napja van, random elöfordulhat bármikor. Lehet van aki soha nem találkozik vele, de attól létezik.
116.
Ps fanboy
#113: Na jó figyi, döntsétek már el Nyárlakoval, hogy most akkor ezek mitől vannak, mert ő a gépet hibáztatja pár kommentel lejjebb, te meg azt mondod, hogy a gépnek ehhez semmi köze. Beszéljétek meg, én kiszáltam csá.)
115.
godach
#114: Félrenyomtam, na...megesik :P
114.
Nyarlako
#112: Nem én mondtam joystickot.
113.
Ultimate
#111: Igen csak a hibák jelentkezhetnek 0 napos gépnél is. Akárcsak a szaggatások amik a játékban fixen mindig ugyan ott jelentkeznek ugye... Amikhez köze nincs a gépnek és az állapotának. :)
112.
godach
#105: joystick :D :D :D
Na ez most azért aranyos volt :)
111.
Ps fanboy
#109: "Viszont aki gariidőn túlra megy és nem cserélgeti garilejárta elött a gépeit annak célszerű a gyári gyurma szintű fost lecserélni rendes pasztára és takarítani 1-2 évente.:)"

Ezt mondom én is.)
110.
Nyarlako
#108: Ha egyszer szar a rezgés mindkettöben, zörögnek. Gagyi.
109.
Ultimate
#106: Semmi perc freezing és crashing videókat találni ps4-ről és pro-ról akár az általa említett játékokkal, bárkinél előjöhet,és bárkit elkerülhet pláne ha nem általános hibáról van szó amit mondjuk patch okoz.
Fagyás nekem sem volt még az elmúlt 5 évben, pro-ból a 3-ikat fogyasztom , semmi. Valamikor talán crash volt Yakuza 0 közben. De semmi kirívó.

Viszont aki gariidőn túlra megy és nem cserélgeti garilejárta elött a gépeit annak célszerű a gyári gyurma szintű fost lecserélni rendes pasztára és takarítani 1-2 évente.:)
108.
Ps fanboy
#107: Ne a fanboyozással védekez könyörgöm. A multkor a vadiúj kontrollerekkel voltak problémáid, ráadásul nem is egyel, hanem mindkettővel, most meg ez, és közben mindenki értetlenül áll, hogy ez hogy lehet, és mindig csak nálad.)
107.
Nyarlako
#106: Rászolgálasz a nevedre látom.
106.
Ps fanboy
#105: Nekem alapgépem van, ami már vagy öt éves, de nekem sem volt még ilyen jellegű problémám. Meg egészen egyszerűen az amiket néha leírsz konkrétan hajmeresztő, múltkor a joystick most meg ez, szerintem hívj ki egy ördögűzőt.
105.
Nyarlako
#101: Tehát másnak se lehet.
104.
Ultimate
#102: Látod ebből látszik mekkora gyerek vagy... Senki sem mondta és nem is akartam simán lehet.
Megint óvodát tolsz. De majd te vagy a grafikus meg a felnőtt ember. Szakadok megint. :D
Sorra állítod ki a bizonyítványrlt magadról a topikban Andersen. :)
103.
Ps fanboy
#102: Ez mind igaz, kivéve akkor, ha nem csak ps-el, hanem xbox-al is rendelkezel. Mert akkor a teljes kép birtokában, a fanboy véleményed releváns véleményé válik. Xd
102.
DeKor
#101: Biztosan hazudsz! Tudnod kell, hogy ha ha van PS4-ed, és nem szidod, akkor egy hazug vagy. Maga a tény, hogy rendelkezel PS4-gyel meghatározza, hogy csakis fanboy lehetsz, aki nyilvánvalóan hazudik minden alkalommal, amikor a mondandója akár minimálisan is pozitív színben tünteti fel a PlayStationt, a Sonyt, annak bármelyik leányvállalatát, vagy egy játékot, ami a Sony gondozásában készült.
Amennyiben például azt állítod, hogy egy játék nem teljesen gagyi, amit egy olyan csapat készített, amelynek bármely munkatársa látott már valaha olyan embert, akinek a szomszédja hallott a Sonyról, akkor fanboy vagy, és hazudsz. Sajnálom, ez van.
101.
Kawada
#96: Amióta megvan, sosem volt fagyásom PS4 Prón.
100.
Ps fanboy
#91: A Ps1 és a Ps2 nem ugyanaz, mint a Ps4, az utóbbinak nagyobb a fogyasztása és a hőtermelése is. És mivel a Ps4 nek köztudott, hogy nem a legjobb a hűtése, azaz hangos. Ez legfőképp nyáron zavaró, tehát aki nem akar úgy játszani, hogy kénytelen a gép folytonos zúgását hallgatni, az fogja és kitisztíthatja. Nekem bevált az alapgépnél, a pro-n nem tudom mi a helyzet. De ha valaki lusta rá, hogy egy évben egyszer szét szedje és kipucolja, vagy mondjuk lesz@rja az egészet annak nyilván mindegy.
99.
Nyarlako
#97: Nálam se mindennapos dolog, de volt ra példa az a lényeg. Az iOS is stabil de volt már hogy 1-2 app lefagyott. Egy kezemen meg tudnám számolni évek alatt de akkor is.
98.
hajbel
#94: Ezzel nem vitatkozom. Azért hoztam fel példának, mert a kritikusok által legjobbnak ítélt játék ebben a generációban.
97.
Macifasz
#96: Fura, mert nekem sima PS4-em van (1TB-s, még a legesleges legelső változatból), de még egy játék se tudta kifagyasztani. Pedig volt jó pár cím (God of War, Red Dead Redemprtion 2 és néha a Spider-Man), ami alatt elég hangos volt, de fagyási problémám egyszer se volt. Igaz, én minden évben tisztíttatom és pasztáztatom. Ellenben annó a PS3-om Slimem fagyott párszor, a GTA V és a Beyond: Twp Souls alatt.
96.
Nyarlako
#74: Amúgy meg azon kívül hogy teljesen tiszta a konzol elmondom neked mi fagyott, Spiderman egyszer, Horizon eddig kétszer úgy hogy megáll a kép, de dashboardra ki tud lépni, és ha be akaron zárni az alkalmazást kicsit tököl, aztán hibát jelez aminél ott ez online report funkció.
Csak az idegesít mikor egyesek azt hiszik a konzol az valami 100% atomstabil dolog és ha bármi fagyás van az user error.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...