A Marvel's Avengers is ott lesz a Comic-Conon

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 2.
  • Teaser
Link másolása
Nem csak a Marvel Studios, de a Marvel Games is képviselteti majd magát a hónap közepén esedékes San Diegó-i Comic-Conon, ahol az ígéretek szerint a Marvel' Avengers kapcsán is számíthatunk hírekre.

A Marvel's Avengers E3-as fogadtatása felemásan sikerült, amiben - a sokat kritizált karaktermodelleken túl - az is közrejátszhatott, hogy egy hosszabb előzetesen kívül nem sokat mutatott meg a játékból a Square Enix a nagyközönség számára. Talán hamarosan változik a helyzet!

Július 18-21. között rendezik meg ugyanis a San Diegó-i Comic-Cont, ahol a Marvel Games is képviselteti majd magát. A stúdió egy panelbeszélgetéssel már mindenképpen készül a H-csarnokban, és az eseményen az ígéretek szerint "izgalmas újdonságokra" számíthatunk a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, a Marvel's Iron Man VR és a Marvel's Avengers kapcsán is - némi meglepetés kíséretében természetesen.

A beszélgetés élőben követhető majd a Marvel.comon, a YouTube-on, a Twitteren és a Facebookon is - bárhogy is legyen, mi már annak is örülnénk, ha értékelhető minőségben láthatnánk az Avengers zárt ajtók mögött mutogatott E3-as demóját!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...