A Konamit is meglepte a PES és a Detroit cseréje

  • Írta: szlav
  • 2019. július 5.
  • Hír
Úgy tűnik, hogy még a Pro Evolution Soccer 2019-et fejlesztő és kiadó Konamit is meglepte, hogy a Sony az utolsó pillanatban lecserélte a PS Plus-előfizetőknek szánt játékot a Detroid: Become Human Digital Deluxe-változatára.

Minket is teljesen váratlanul ért, hogy a júliusi ingyenes PS Plus-játékok felhozatalát szó szerint az utolsó pillanatban megbolygatva a Sony kivette a Pro Evolution Soccer 2019-et a kínálatból, a helyére pedig a tavalyi év egyik legnagyobb exkluzívját, a Detroit: Become Humant tette, ráadásul annak Digital Deluxe-kiadását, amelyben a játék artbookja és soundtrackje mellett megtaláltuk a Heavy Rain PS4-es változatát is.

A hírek szerint a Konamit is éppen annyira meglepte a dolog, mint minket - a Sony nem is értesítette őket a változásról, ők is aznap értesültek a cseréről. "A döntést teljes egészében a Sony hozta" - árulta el a Konami képviselője a GameSpotnak.

Érdemes megemlíteni, hogy nem csak bizonyos régiókat érintett az ügy (erre volt már precedens) - a világon mindenkihez a Detroit jutott el a PES 2019 helyett, ami miatt ugyebár kevesen panaszkodtak, hiszen amellett, hogy a Quantic Dream játéka egészen kiváló, a PES 2019 rendelkezik egy remek ingyenes változattal is.

A Pro Evolution Soccer márkamenedzsere, Lennart Bobzien sem volt sokkal tájékozottabb az üggyel kapcsolatban. "Én sem tudom megmondani, hogy mi történt, én is csak ma reggel tudtam meg, amikor kinyitottam a laptopom. Sajnálom, de én sem tudok magyarázatot adni." Különös esetről van tehát szó, s érdekes módon a Sony sem állt elő semmiféle indokkal.

55.
Nyarlako
#54: Mondjuk most mikor Roseéknal vannak már egyértelmű.
54.
Ultimate
#53: Jó csak meglepő, akkor áll össze a kép, például ha jófej vagy a kislánnyal az elején odaadja a ládikája kulcsát amiben van egy családi fotó és.....
Plusz neked nem, másnak lehet igen.
53.
Nyarlako
#52: Nekem nincsenek ilyen terén faji előítéleteim, attól hogy valaki szén vagy szilícium alapú ugyanúgy személy.
52.
godach
#51: Meg esik, megesik.
Én azért sajnálom kicsit. Nekünk megdöbbentő volt és bizony rácsaptam a térdemre, hogy jól megszivattak :)
51.
Nyarlako
#50: Ők nem játszanak úgyse, de tőled igen megesik, nincs harag.
50.
Ooorky
#49: "feltételeztem egy bizonyos kulturális színvonalat"

Crytek és Pacsirta hazájában? XD
49.
Nyarlako
#47: Hibásan feltételeztem egy bizonyos kulturális színvonalat, megesik, my bad.
Viszont hogy a depth of fieldet egy csimpánz jobban alkalmazta volna az is fix benne. Ott van a korrekt grafika, de majdnem mindig elfedi a homály.
48.
Nyarlako
#46: Amúgy végülis mindegy, elvégre itt nem nagyon van eltérés a két faj között.
Sőt az androidoknak számos előnye van.
47.
Ps fanboy
#46: Én ezért nem kommentelek be semmit két percenként egy olyan játékról, amivel éppen játszok.)
46.
Ultimate
#45: Értetlenkedett Toddon amire olyan választ kapott aminek részben cirka semmi köze az egészhez de jókora spoiler a játék végére... Lehet megesik csak van rá egy (jópár) jelző....
45.
Ps fanboy
#44: Ha valaki beszélgetésbe bocsátkozik egy történetet illetően, amit nem ismer, akkor megesik...
44.
Ultimate
#42: Mert totál feleslegesen nyomott neki egynagy spoilert a sztoriból...
43.
Ultimate
#34: Hát lespoilerezték neked a kislányt.....
Mindenesetre ha szétnéztél a házban illetve figyelted a történéseket:
- Cara nem új volt, és gariban javították
- Toddot a felesége azért nem 20 éve hagyta ott, elötte szép életük volt, a pia és narkó nyilván nincs ingyen de pont a legatyásodó eladósodó fázisban ismered meg a karaktert amikor nyilván minden pénzze erre megy..

42.
Ps fanboy
#40: Miért szakadjon rá egy vagon sz@r? Te kezdtél el itt értetlenkedni az összefüggéseken. Miért nem vártad meg, hogy kiforrja magát a sztori mielött véleményt alkotsz...)
41.
Ooorky
40.
Nyarlako
#38: Hogy szakadna rád egy vagon szar.
39.
godach
#38: Mondjuk, ez azért kegyetlen nagy spoiler :/
38.
Ooorky
#32: A játék jelenében mindkét android elavult modell, biztos bundle-ban vette őket :-)
Plusz a feleségét és lányát akarta pótolni velük, mivel leléptek amikor elkezdett lecsúszni.
37.
Nyarlako
#36: Akkor ebben ellentétesek vagyunk mert nekem pont a Beyond nem tetszett, ez meg eléggé megfogott.
36.
godach
#30: Én bevallom őszintén pár napos volt amikor kaptam. De csak azért kezdtem neki mert ajándék volt. Aztán abba is maradt. Egész egyszerűen nem húzott be.
Aztán második próbálkozásra a nejemmel toltam. Én a férfi karaktereket ő meg a nőket. Hatalmas élmény volt bár nekünk a Beyond is nagyon bejött.
35.
godach
#34: Most is mindenkinek van már "lapos" tv. Szerintem ott olyasmi volt már az android, mint most egy kV főző. Megszokott, nélkülözhetetlen. :)
34.
Nyarlako
#33: Láttam. De szerinted a pia meg a narkó ingyen van?
33.
gorbesz
#32: Esetleg azzal adosodott el, hogy vett egyet. Nem figyeltel, az ablak alatt az asztalon volt tobb ezer dollaros account overdrawn bankos notice!!! Hova kapkodsz
32.
Nyarlako
Amúgy ami a Detroitban szerintem eléggé plot hole meg hülyeség az hogy a lecsúszott, putris, narkós alkoholista Toddnak aki úszik egyébként is a az adósságban honnan volt pénze androidra?
31.
Mr.Dead
#30: Én is elkezdtem, erzesre felénél harmadánál lehetek, eddig baromi jó, de hogy gameplay az kb kimerül a sétálásban meg a kontroller idióta rázásában azis biztos. (Ráadásul emiatt elő kellett halászni a régi rossz ds4-t, mert a vezetékes nacon kontrollerem az ilyen részeknél nem jó semmire)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...