Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

  • Írta: szlav
  • 2019. július 5.
  • Cooltúra
Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.

Megesik néha, hogy egy filmes adaptáció remekül működik úgy is, ha hűen követi az eredeti mű lábnyomait, gyakorlatilag más médiumban elmesélve a már jól ismert történetet. Az Uncharted-mozit jegyző Dan Trachtenberg szerint azonban hiba lenne ezt az utat követni Nathan Drake sztorija esetében.

"Több olyan forgatókönyvvel is megkerestek, amely a játékok történetét meséli el újra, de egyikben sem láttam akkora potenciált, hiszen nem akarom lépésről lépésre követni azokat. -- Úgy gondolom, hogy nem feltétlenül éri meg elkészíteni egy teljes filmes adaptációt, ha csak a játékot meséljük el újra. Az emberek már látták mindezt, méghozzá fantasztikus megvalósításban - nem érdemes egy felvizezett verziót leforgatni ebből."

Trachtenberg GamesRadar interjúja során elárulta, hogy véleménye szerint a Naughty Dog is ezt a történetet mesélte volna el, ha még egy játékkal bővítették volna a szériát: "Ha a Naughty Dog valamilyen módon folytatta volna Nate és Sully történetét, akkor valószínűleg ez lenne az a sztori, amit képernyőre vittek volna."

Az Uncharted-film a legfrissebb hírek szerint már jövőre moziba kerülhet, mégpedig az új Pókember-filmek sztárja, Tom Holland főszereplésével.

47.
frankdelgado
Az àncsàrtid film is csak egy tomb raider klón lesz, akàr a jàtêk. Nem kell ezt tullihegni. Vakszeg ez is csak a torrent listànat fogja gyarapìtani.
46.
Nyarlako
#44: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1569156509
45.
Kawada
#44: Egy gyenge hasonlat akart lenni csupán, nem gondoltam, hogy ilyen MÉLYEN ki lesz ANALizálva.... :)
44.
Yanez
#42: Nem tudhatom fájdalmas vagy izgalmas, mivel nem próbáltam ugye (és nem is akarom xd), de te fiú, te nagyon magabiztosan tudod, legalábbis ez jön le a mondandódból. :))) Aztán csak hülyéskedem. Te nem? :D
43.
Nyarlako
#42: Hébe-hóba mindenki homár.
42.
Kawada
#41: Ha benned ez inkább izgalmat, mint fájdalmat váltott ki, akkor inkább a magad házánál kéne sepregetni :P...
41.
Yanez
#40: Honnan tudod ennyire biztosan, hogy nem lett volna izgalmasabb? Gyanús vagy te nekem fiú, nagyon gyanús! :D
40.
Kawada
#39: 10 évig úsztam gyerekkoromban. Rohadtul meguntam. Ha egy szöges műbránert feldugtam volna a seggembe, ami időnként enyhe elektromos sokkot ad úszás közben, attól még nem lett volna izgalmasabb, legfeljebb fájdalmasabb. :)
39.
Fata Morgana
#32: A Gears of War összes része csak is "Insane" mod-ban megnézném mennyire unatkozol közben. :)))
38.
FARKAS
#37: Semmi! Ne vedd már magadra! Megnéztem a nevemet, hát tényleg akkora, hogy még a holdról is lehet látni szabad szemmel! :) :)
37.
Nyarlako
#35: Mi a baj az regelt nevemmel?
36.
FARKAS
#32: Ez a különbség a gears mint akciójáték és az unchearted, mint mix műfajú játék között! A gears csak olyan mintha egy órát az alföldön vonatoznál, az uncheartedben meg tényleg egy órát utazol, ha nem is vonaton, hanem autóval, de az is van olyan izgalmas! Zöbbet nem mondok :) :)!
35.
FARKAS
#34: Mondja ezt, akit Nyarlakonak hívnak! Egyébként nem kötözködésnek szántam!
34.
Nyarlako
#33: Mit vársz attól aki nem tud egy mondatot sem írni felkiáltójel nélkül és a neve is CAPS LOCK.
33.
Kawada
#31: Tényleg egy "elütésbe" kötsz bele egy "szerkesztés" gomb nélküli oldalon? Nagyon érett... :)
32.
Kawada
#29: Szerintem pedig amennyivel fókuszáltabb a Gears, annyival nem jobb még az akció része sem. változatosság se sok van. Nemrég nyomtam az 1-et (a felújított Ultimate Edition, vagy hogy hívják), egy óra után végleg ment a gépről, pedig kifejezetten kedvem volt hozzá. Olyan volt mint egy monoton vonatozás az Alföldön.
31.
FARKAS
#25: Ennél "zöbbet" ne segíts!
30.
Neotechtr
#28: Mint gamer társ elfogadom a véleményedet.
29.
Nyarlako
#28: Szerintem a Gearsben messze jobb mondjuk a gameplay, már kérdés hogy a 2. rész után már lejtmenetben van a sorozat, az volt a csúcs.
28.
Kawada
#27: Tökéletesen egyetértek, hogy ízlés dolga. De 86 ponton áll a Gears 4 metacriticsen. Hol van szarnak nézve? Hamarabb Gearseztem mint Unchartedeztem, ha választanom kell, hogy melyik franchize van alaptalanabbul kult helyzetben, az messze a Gears of war lenne. Egyébként a Gears azért citáltam ide, mert ismét felmerült a túlértékelés, és nálam a Gears of war előkelő helyen van ezen a téren.
27.
Neotechtr
#22: Szerintem a Gears of War és az Uncharted mindkettő könnyen emészthető játék. Itt azon is van hangsúly, hogy ki, melyiket ítéli meg jobban. Ebből a szempontból az Uncharted is jó akció játék, amivel el lehet lenni. De ugyan olyan emlékezetes, mint egy Gears of War. Láncfűrészes belezés, vagy terepjárózás... valahol mindegy, játékfüggő. Én nem is azt írtam korábban, hogy melyik a jobb játék, azt mindenki maga tudja. Egyik kutya másik eb nekem, jobban szeretem a komolyabb játékokat. Azt tudom, hogy mindegyikkel el lehet jól lenni, csak az egyik feleslegesen van kurva szarnak titulálva, pedig becsületesen viszi tovább a kategóriájának a koronáját. Míg a másik feleslegesen van túl jónak belőve, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy kifejezetten rossz lenne. Persze, mindenképp jónak mondható - de viszont mind a kettő, szerintem. Sztorit meg én nem ezekben keresek. De ez nem fikázás senkinek. Annyi, hogy vannak vér kemény filmek is sztorizni, meg sokszor látott akciós megoldások is. Ha ezt ráhúzzuk a játékokra, akkor azt mondom, hogy én ezektől a játékoktól nem is várok megváltást, tudni kell őket a helyén kezelni. ezen túl meg tényleg te tudod, mi tetszik. Játszottam velük, jók voltak. Nincsenek a nagyok között megközelítőleg sem. Sem a Gears,de a másik sem.
26.
Kawada
#23: A Half Life-ban is el tudom engedni, hogy elméleti fizikussal azörnyek százait és kommandós seregeket ölünk meg. Az Indiana Jones filmeket is ezek ellenére szeretem (frigyládát és az utolsó kereszteslovagot).
25.
Kawada
#24: Még meg is neveztem a műfajt neked, ennél zöbbet nem tudok segíteni... Szemellenző... Hahaha...
24.
FARKAS
#22: Ezt általában az mondja, aki felvette a sony szemellenzőt! Az uncharted mint a lövöldözős meg akció játék műfaj egyik legjobbja???? Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha! Hagyjuk már!!!!
23.
Nyarlako
#22: Az a kisebb baj, a másik a túlzásba vitt cover shooter részek folyamatosan 200 ellenfel ellen aztán három perc múlva meg kétszáz es OH NO NO NO NO percenként 3-4x.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...