The Last of Us: Part II - tényleg februárban érkezik?

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 6.
  • Pletyka
Még mindig rejtély, hogy a Sony és a Naughty Dog mikor akarja boltokba küldeni a The Last of Us második felvonását, de egy újabb pletyka ismét a sokat emlegetett februári megjelenésről szól.

Lassan minden hónapban előkerül valaki, aki tudni véli, mikor jelenik meg a The Last of Us második felvonása. Májusban a Kotaku mindig jól értesült szakírója, Jason Schreier beszélt a játék februári megjelenéséről, majd múlt hónapban újabb bizonyíték futott be, amit ráadásul az Ellie-t alakító Ashley Johnsonnak köszönhettünk.

Ezúttal a kínai A9VG fórumon bukkant fel egy bejegyzés, amiben szintén arról lehet olvasni, hogy 2020 februárjában érkezik a folytatás. A forrásnak az ad hitelt, hogy a bejegyzés elkövetője korábban a Death Stranding novemberi megjelenését is hetekkel előre jelezte. A titokzatos forrás szerint egyébként négyféle kiadásban érkezik majd a The Last of Us: Part II, így a rajongók választhatnak majd a Standard, a Special, a Collector’s és az Ellie Editionök közül.

220.
thrill
"majd múlt hónapban újabb bizonyíték futott be, amit ráadásul az Ellie-t alakító Ashley Johnsonnak köszönhettünk."

https://cdn.hitc-s.com/i/1482/ashley_johnson_the_last_of_us_part_2_definitely_real_release_dat_1249275.jpg
218.
Nyarlako
#214: Millenial filter megvolt neki, azok akadnak fel egy kis lemonpartyn.
216.
Kawada
#214: Ő csak fidesz pride-ra (birkamenet) jár. :)
215.
Ultimate
#210: Átléped. Amíg témába van, fűződik a témához, nem izgat.
214.
Ultimate
#213: Ehhez kell agerinc, mikor egy Orbánimádó bértroll aki a GK legalját képviseli a kis éjszakába nyúló regelgetős akcióival, képes magával dumcsizni több reggel, kiselőadást tartson ki milyen, pláne úgy hogy hőn szeretett törpéje nagy mellszélességgel kiáll a ratyifeszt mellett. Csak nem ott csápoltál? Amilyen beteges vagy.. Lassan összeáll a kép kedves Kunhalmi Pacsirta. :)
210.
Macifasz
#168: Azért remélem majd az itt megjelenő ismertető komment szekciója nem abból fog állni, hogy te minden hsz-edben buzeránsozól, mert személy szerint engem már most rohadtul fáraszt. Konkrétan nincs olyan játékkal kapcsolatos hír, ahol te legalább egyszer elő ne hozakodnál ezzel. Ez nálam már túlmegy crytek "majd ha egy zacskó ropi lesz az ára, megveszem" hsz-einél is. Tudjuk, felfogtuk, MEGÉRTETTÜK, hogy te gusztustalannak és visszataszítónak tartod, ha két azonos nemű ember vonzódik egymáshoz. Nem kell minden alkalommal leírni, hogy ez téged itt is zavar, és reméled nem ezen lesz a hangsúly. :-/
209.
br1Koo
#208: Ki is rántotta rá, nem is kérdéses.
207.
SLi
#199: uhh mi ez a normie kontent?
kicsit izgalmasabbra számítottam
203.
Oldman
202.
br1Koo
#200: Vannak forrásai a srácnak :_D
201.
Nyarlako
#200: Csak br1Koo kérdésére válaszoltam.
200.
Oldman
Nyarlako! 198#
Most miattad kiùjult a pànikbetegsègem bakker!
Irhattad volna, hogy pszicho-horrort linkelsz ide. :/
199.
Nyarlako
#198: kimoderált üzenet
198.
br1Koo
#197: Mi ez a buziság?
197.
Nyarlako
https://youtu.be/KUii-qD7QuY

Ezt csak itt hagyom mert hír úgyse lesz rola, és ígéretesnek tűnik.
196.
Ultimate
#181: Akkor agyon fel lesz szopkodva teljesen mindegy milyen lesz...
195.
Nyarlako
#194: kimoderált üzenet
194.
Oldman
193.
Kawada
Amúgy az milyen, hogy a momentumosok szivárvány színű legyezőket osztogattak? Ennek mi az üzenete? Hűtse le magát, ha "melege van"? :) jót röhögtem amikor láttam valami képen, biztos más volt a céljuk... :)
192.
br1Koo
#190: Miért nézed, ha nem tetszik? Hetente 4-szer van melegfelvonulás Budapesten, vagy mi folyik ott? Világosíts fel.
190.
atedolgod
#187: Szóval csak a "melegjogi aktivista" és a "begyöpösödött tuskó" van igaz? Mert ha valaki nem rajong az utcai fetrengésért, és cseppet sem tartja sem szépnek, sem tisztelendőnek a deviáns viselkedésformákat, illetve azok reklámozását, propagálását, akkor nyilván csak "begyöpösödött tuskó" lehet.
189.
atedolgod
#186: Az a baj az érveddel, hogy ez a forum itt azért létezik, hogy leírjuk a véleményünket. Ha úgy működne ahogy te most írod, akkor egyetlen hírhez sem kellene egyetlen hozzászólás sem. Minek beszélgetünk? Minek beszélgetünk egyáltalán bármiről is? F***nak tanultunk meg pár ezer éve kommunikálni egymással... :D
188.
Nyarlako
#187: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...