PES 2020 - exkluzív csapatként jön a Juventus

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 16.
  • Bejelentés
A Manchester Uniteddel kötött megállapodás után újabb két együttműködést jelentett be a Konami: visszatér a Bayern München, illetve exkluzív csapatként érkezik az eFootball: PES 2020-ba a Juventus.

Alig száradt meg a tinta a Manchester Uniteddel kötött megállapodáson, újabb két együttműködést jelentett be a Konami az eFootball: PES 2020 kapcsán: a Pro Evolution Soccer 2016 után először újra szerepelni fog a sorozatban a Bayern München, illetve sikerült leigazolni a Juventust is - méghozzá egy exkluzív szerződés keretei között, így a FIFA-ban Piemonte Calcio néven fut majd a csapat.

Ez azt jelenti, hogy mindkét csapat a hivatalos nevén és szerelésével léphet majd pályára, mindezt pedig a saját stadionjában is megteheti akár, ugyanis azokat is lemodellezik a készítők. Ahogy az lenni szokott, néhány játékos kiemelt figyelmet kapott a munkálatok során (a kulisszák mögé a hírben látható trailerekben leshettek be), illetve a csapatok legendás focistái is felbukkannak majd a játékban.

Az eFootball: PES 2020 szeptember 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a játék demója július 30-án válik letölthetővé.

13.
hajbel
#11: Pontosan erről beszéltem :)
12.
SLi
#9: Azt a VB-n Lampard németek elleni meg nem adott gólja miatt kezdték el bevezetni, ezért is volt a VB-n először alkalmazva köze nincs annak a gólnak hozzá
11.
SLi
#10: Gerrard hasraesése? Nagy értek az biztos, sokáig fogunk még röhögni rajta.
10.
hajbel
#6: Ez nem kassai volt, hanem a huszonegyedik század fultballának egy olyan értéke, amit egy futballkurvákat bálványozó divatdrukker nem tud értékelni, mert sem erkölcsileg, sem pedig intellektuálisan nincs azon a szinten.

8: ugyanott
9.
Guba32
#8: A Bayern ellen olyan lest engedett el,hogy bevezették a VAR-t...:)
8.
Aang
#5: Ugyan ugyan. A barcelonánál nagyobb csaló csapat, nincs is a földön. Hol van hozzájuk képest, a reál?
https://youtu.be/FTq12KH_bZ8
7.
SLi
https://youtu.be/3GR2jgbkjAY?t=18
ez is kassai volt, meg ez is les volt
6.
SLi
#4: https://www.youtube.com/watch?v=fk59UYU7fJw
5.
Guba32
#4: Jah,és a Realra nem vonatkozó lesszabály rendszerrel...:)
4.
hajbel
#2: Vagy Kassai Real mezben :D
3.
Guba32
Hivatalos bundázási lehetőség lesz benne?:)
2.
SLi
lehetne még egy pool (mondjuk egy siró Salah-val a borítón) meg egy atletico változat is, a három csapat akiket lerendezett a real a döntőben
1.
hajbel
Elképesztően jól néznek ki ezek a renderek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...