Taika Waititi rendezésében jön a Thor 4

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Thor-sorozat jövője bizonytalan volt, lapértesülések szerint már készül a negyedik rész, amit ezúttal is a Thor: Ragnarok rendezője, Taika Waititi dirigál majd. Az úriember még az Akira-adaptációját is parkolópályára tette a Marvel miatt.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint készül a Thor 4, a rendezői székbe ráadásul ezúttal is Taika Waititi ül majd, aki a Thor: Ragnarokkal sikeresen formálta újra a karaktert a kissé lapos első két rész után. A projekt már annyira csőben van, hogy Waititi még az Akira adaptációját is félretette emiatt.

A Marvel várhatóan a hétvégi Comic-Conon jelenti be a filmes univerzumának negyedik fázisát, illetve az abban szereplő filmeket. A hír érdekessége, hogy bár a várható folytatások, illetve új mozik kapcsán számtalan pletykát hallottunk, a Thor negyedik részéről nemigen esett szó, amire a Bosszúállók: Végjáték eseményei akár magyarázatot is adhattak volna. Erre tessék.

23.
23.
manderel
Az első 2 rész nagyon gyenge volt, a harmadik viszont bejött. Úgyhogy ennek örülök.
22.
22.
rossitibi
Nem tudom mi bajotok az első részekkel,nekem a kifejezetten a kedvenceim között van! Szerintem egyre jobbak a szuperhős filmek és nem csak látványilag,viszont a DC szerintem Christian Bale leváltása után elindult nagyon lefelé :(
21.
21.
Yanez
#17: Hogy érted, hogy "csak ezek mennek"? Rengeteg film van/jelenik meg/jön. Több, mint valaha.
20.
20.
robinnho6
#12: Na végre valaki aki így gondolja. Amit Thor karakterèvel műveltek a Ragnarokba az botrányos. Plusz ahogyan kezeltèk a Ragnarok témát, az durva volt. Plusz ami Thorral lett az Endgame.ben, szerintem a Taiki csávó ötlete volt.
19.
19.
kopic
Amugy jöhet! A Ragnarök nekem nagyon bejött. A laza stílusa jó irányba vitte el a sorozatot és gondolom a folytatás is ezt viszi majd tovább.
17.
17.
Nekem az első Thor Film nem volt egy túl nagy durranás, de azért egy ilyennek elment. A második már jobban tetszett sokkal, de az meg másoknak nem jött be annyira. A harmadikat meg megint tök meg bírtam nézni. Olyan 3.6-ot adnék neki: nem jó, nem is tragikus.

Amúgy kár ezeken a filmeken idegeskedni, egyszer ezeknek is vége lesz. Engem is untat, hogy úgymond csak ezek mennek, de eddig bármelyike beültem, vagy megnéztem egyszer teljesen elment mindegyik. Mondjuk annyi, hogy ezektől én kb nem is várok semmit. De azt mindig kiemelkedően jól hozzák. Dr Strange pl külön tetszett. Pókember meg egyik sem. Ez van. Amúgy is DC arc voltam és vagyok is. A Watchmen a legjobb úgyis.
16.
16.
Mortis
#13: Tarr Bèla legfogyaszthatóbb alkotása. Mèg gyerekkènt nèztem meg 3-4 filmjèt, de a többit nagyon nehezen voltam kèpes èlvezni. Mellesleg, mindennek megvan a maga helye. Marvel filmeknek is van èrtèkük, az mond el sokat egy emberről, ha neki ezek kèpviselik a művèszetet az èletèben...
15.
15.
B-Shaggy
#9: Jaja inkább néznének olyan független rejtett alig ismert underrated filmeket miint pl Quentopher Nolantino művei.
Ez amúgy tegnap nekem a nap híre volt, a Ragnarök messze a legjobb Marvel film volt nekem, és elég sok pénzt tennék fel rá, hogy lesz Beta Ray Bill a folytatásban.
14.
14.
kopic
#6: Ja, mert a mai fostos vígjátékok, meg a Halalosabb iramban filmek aztán egyenesen az igényességet képviselik...
13.
13.
SLi
#9: viccen kívül a Toronió ló zseniális
12.
12.
zoli12i
#11: Stílusos, hogy a Ragnarök témát full komolytalanul veszik ? Konkrétan nincs olyan jelenet, ami ne lenne el parodizálva/poénkodva.

Ha neked ez tetszett, akkor egészségedre.

Többieknek: Senki nem írta, hogy az első kettő rész jó volt.
11.
11.
kryszisz
#8: Szerintem meg az egyik legstílusosabb. Na, akkor most melyikünknek van igaza?
9.
9.
Szelenas
Jajjj de unalmas ez a képregény mánia manapság, mindenkih olyan buta aki ezeket a szánalmas filmeket szereti, az igazi értelmiség csak a Toronió lovat és A halálos iramban 43at nézi. Annnnyira csírák ezek a marvel rajongók hogy minden posztban leírom hogy milyen csírák
8.
8.
zoli12i
938. szuperhős film.
De legalább ne a Ragnarök rendezője csinálná már! Messze a legidegesitőbb Marvel film volt....
7.
7.
hedzsooo
#6: Hát nemt'om, pl. a Batman-ről készült filmeket elég merész ugyanollyannak hangoztatni, mint pl. a Deadpool filmeket. Vagy elég csak a cikknél maradni: a
Taika Waititi rendezésében készült Thor film sokak számára teljesen másképpen csengett le, mint a többi thoros film.. Nem is véletlenül, tegyük hozzá. Részemről egyébként jó hír, ami a cikkben áll.
6.
6.
Neo1989
#5: Mindet nem láttam csak olyan 5-6 ilyen Marvel filmet. De nekem mind ugyanolyan volt. Na mindegy ízlés dolga csak meglelő hogy évente jön legalább 3 ilyen és még mindig van rá igény. Na Viszlát.
5.
5.
tood-mayne
#1: Ha szerinted minden szuperhős film ugyanolyan, akkor ezek szerint te is megnézted mindent, akkor annyira azért te sem unhatod.
Ha meg nem nézted meg mind, akkor honnan tudnád, hogy ugyanolyanok vagy sem?
Nem értem, hogy felnőtt emberek hogy nem tudják még mindig felfogni, hogy mindenkinek más az ízlése, és nem fog ugyanaz tetszeni mindenkinek. Ha neked nem jön be, az nem jelenti egyből azt, hogy rossz, egyszerűen nem neked való. Senki nem kényszerít, hogy nézd meg őket, ha nem érdekel akkor lépj tovább, de neked mit fáj az, ha másoknak tetszik?
4.
4.
Yanez
#2: Teljesen egyetértek! :)
3.
3.
ironyman
#1: ja pontosan én is ezt szoktam mondani
elég ránézni a statisztikákra a számok nem hazudnak, az embereknek elege van már a szuperhősösdiböl
2.
2.
kopic
#1: Képzeld nem, nem unjuk. Aki vegkovette az összes Marvel filmet, annak egyáltalán nem ugyanolyan mindegyik...
1.
1.
Neo1989
Néha elgondolkodom rajta hogy nem unják ezt még ? Minden ilyen szuperhősfilm ugyanolyan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...