Gears 5 - trailerrel hangolunk a bétatesztre

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 17.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén veszi kezdetét a Gears 5 bétatesztelésének első fázisa, a The Coalition pedig új előzetessel hangol rá. A videó az új Arcade módból is ad egy kis ízelítőt, ami szintén játszható lesz a próba során.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Gears 5 multis tesztelése két fázisban zajlik majd le, az első július 19-én, míg a második július 26-án indul, és egy teljes hétvégén át tart majd. A próba során az Escalation és a King of the Hill módok mellett az új Arcade mókával is futhatunk egy kört, illetve belekóstolhatunk a Bootcampbe és a Tour of Dutyba is.

Noha a játék új trailere a tesztelést hivatott beharangozni, a főszerepet az Arcade mód kapja benne: ez egy új csapatalapú játékfajta, ahol a klasszikus deathmatch-szabályokat egyedi képességekkel rendelkező karakterekkel és a fragek után menet közben bővíthető fegyvertárral csavarták meg. Ja, és ez lesz a Gears-játékok legvéresebb játékmódja állítólag.

A Gears 5 bétatesztelésében a játék előrendelésével vagy Xbox Game Pass-előfizetéssel vehetsz részt PC-n és Xbox One-on is. A végleges változat szeptember 10-én kerül boltokba.

9.
9.
crytek
Előtölthető a technical teszt.

PC-re valakinek sikerült letölteni? Nekem hibát ír ,de azt nem hogy mi a baja
8.
8.
kopic
#7: Hat igen... Ahhoz képest hogy a 360-as korszakban ez volt a legnagyobb huzocim a Halo mellett, ehhez képest már alig kap olyan nagy marketinget sajna. Látszik, hogy változnak az idők.
7.
7.
ollie92
#6: Nekem se a kedvenc fejezetem, de szukseg volt ra a 3. resz es a 4. resz tortenetenek az osszekotesehez. Aki tudja, hogy mikent ert veget a GoW3, az tudja hogy kicsit fura lett volna a swarnokkal harcolni az elejetol, GoW4 remek lett, szepen felvezette az uj sztori vonalat. Mar csak abban remenykedem, hogy a Gears 5 oda fog tenni minden mertekben, mert eddig semmit se lathattunk belole, par traileren kivul.
6.
6.
#3: Mert most lesz a tech test. Amugy nekem tetszett a 4 is, kiveve a robotgyaras elso reszet, szoval nalam nincs elrontva. A multi meg evek ots esportos, nyilvan folytatjak azt az iranyt is.
5.
5.
Őrnagy
#4: Mármint azért drukkolok, hogy ne kúrják el.
4.
4.
Őrnagy
#3: Hogy ha ezt most elkúrja a Micro, akkor jó nagy balfaszok. Azért én drukkolok nekik.
3.
3.
crytek
#1: Mindjárt itt a megjelenés és csak a multit mutogatják, nem sejtet sok jót :(
2.
2.
Ps fanboy
1.
1.
Őrnagy
Kíváncsi vagyok, visszanyer-e valamennyit a game a régi dicsőségéből :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...