Még többen vehetnek részt a Gears 5 bétatesztjén

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Szélesebbre tárta a Microsoft a Gears 5 technikai tesztelésének kapuit, a hétvégén esedékes második próbakörön már mindenki részt vehet, aki rendelkezik Xbox Live-előfizetéssel.

A Gears 5 bétatesztjéhez eddig sem volt vészes a beugró, hiszen a játék előrendelői mellett az Xbox Game Pass előfizetői is játszhattak, a két hétvégés próbakör második etapjára azonban még több játékost enged be a Microsoft, így bárki részt vehet rajta, aki rendelkezik Xbox Live Gold-tagsággal.

A második technikai teszt ma este, 19 órakor veszi kezdetét, és egészen hétfőig tart majd; a kliens már Xbox One-ra és PC-re is tölthető, a szerverek viszont csak a megadott időpontban élesednek. A béta során futhatunk egy kört az Escalationnel és a King of the Hill-lel, valamint belekóstolhatunk a vadonatúj Arcade-be, a Bootcamp funkcióba és a Tour of Dutyba is.

Az Arcade módot (illetve magát a tesztelést) ez az előzetes harangozta be anno, érdemes visszanézni!

3.
3.
ollie92
Arcade nagyon adja, végre nem gnasher party a multi.
1.
1.
Őöö. Oké. Persze van pass, szóval játszhatnék is akár vele. De valahogy én a single miatt várom. Vagyis nem tudom, mi ez a demó. Ha multis, akkor nem nézem meg, a ha single, akkor simán. De nekem ez most nem derült ki a cikkből, hogy ebben mit lehet játszani a hétvégén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...