Cyberpunk 2077 - V futurisztikus zongorahúrt ragad

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 31.
  • Képek
Az Official Xbox Magazine két exkluzív Cyberpunk 2077-képet is bezsebelt, amelyek ezúttal Night City sötétebb bugyraiba is betekintést engednek, miközben megcsodálhatjuk V egyik csendes gyilkolóeszközét is.

Valószínűleg az idei Gamescom után végre újabb tartalmas játékmenet-videót láthatunk majd a Cyberpunk 2077-ről, addig viszont be kell érnünk az E3-as kedvcsinálóval és az időközben mutogatott állóképekkel.

Most is utóbbiból kaptunk kettőt. Az Official Xbox Magazine jóvoltából megtekinthető felvételek egyike Night City éjszakai, közel sem fényűző világába enged betekintést, míg a másikon épp V készül bevetni futurisztikus zongorahúrját, a nanowire-t, ami viszont nem csak arra lesz alkalmas, hogy csendben kiiktassuk az arra érdemeseket, hanem arra is, hogy rácsatlakozzunk másokra és információkat nyerjünk ki belőlük.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

26.
Kawada
#25: Az a baj, hogy tényszerűen állítasz faszságot, semmilyen fanbojság nem beszél belőlem, magam is költök konzolra és pc-re is... A játékipar bevételének több mint fele mobil egyébként azon kívül pedig a konzolok együtt 2-3%-al megelőzik a pc-t úgy, hogy a pc-n belül még van egy jelentős 15-18%-nyi böngészős szegmens.
25.
user101
#17: Az a 5% a trenden nem változtat, akkor is a PC a húzóerő... :) Ráadásul 2019-re ez összességében még inkább igaz, elvégre eladhattak volna annyival több PS4-es verziót, hogy átbillentse a mérleget, de nem tették, tovább erősödött a PC.
Az első rész úgy alapozta meg a stúdió jövőjét, hogy konzolokra ki sem jött a játék... :)
Az UbiSoft éves jelentéséből is az derül ki, hogy dübörög a PC-s játékipar, ma már messze nem annyira meghatározóak a konzolos bevételek. Csak arra az orbitális marhaságra, hazugságra és tudatlanságból, elvakult fanboyságból kialakult dezinformációra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ma már nem a konzolok tartják életben a játékipart, mint olyat... és hogy az xbox- jelentéktelenné vált mint olyan ... :) Elhiszem, hogy ez egyeseknek fáj, de leszarom, attól még igaz... :)))
24.
Neotechtr
#8: Az engem érdekelne, hogy miért tartod ennyire közepesnek a Witcher 3-at. Ha ez lenne a közepes, szerintem nagyon jó világ lenne.
23.
kastorhun
#15: Annyira közepesnek azért nem mondanám, mivel ha az közepes akkor rengeteg játék még az elégségest se érhetné el.
22.
Nyarlako
#18: Jo, a 2 után visszalépés volt a sztori de mellekszalak nem voltak rosszak.
21.
kopic
#8: Érvelni már luxus, ugye?

Tényleg remek játék, csak sajnálom hogy meg mindig nem fejeztem be. :(
20.
kopic
#8: Érvelni már luxus, ugye?

Tényleg remek játék, csak sajnálom hogy meg mindig nem fejeztem be. :(
19.
Ultimate
#17: Igaz én első évest mondtam de így is áll.
17.
Kawada
#16: És így 44,5% a pc 2015 és 2018 között. Amúgy én is pc-re vettem meg...

https://www.pcgamesinsider.biz/news/69051/445-per-cent-of-the-witcher-3-sales-between-2015-and-2018-were-on-pc/
16.
Kawada
#11: Na cica. Cdpr adatok szerint: első évben 30% volt a pc, úgy 50% a ps4 és 20 az xbox. Tudod, amíg teljes áru. 2017-ben jött fel az aktuális év eladásaihoz a pc fele-felére, amikor már 15-20 eurókért megkaptad. 2016-ban is még több volt a ps4 eladás, majdnem annyi a pc, a többi box.
15.
Nyarlako
#8: Sztorira is remek volt, játékmenet ami közepes.
14.
Kawada
#10: Ez tényleg kemény volt...
13.
Ultimate
#11: Wat? A w3 pc eladásai alig 30%-ot tesznek ki a többi konzol...
12.
Ganzer
#5: +1, ettől én is tartok kicsit.
11.
user101
#4: Nagyon el vagy tévedve cica! :) Ez már nem az a világ! A Witcher 3-ból többet adtak el PC-re, mind PS4 + Xbox-ra EGYÜTT! Értem én, hogy ez neked fáj, de barátkozz meg az érzéssel, mert multiplatform címekből legrosszabb esetben is fej-fej mellett mennek az eladások PC és PS4 között és a XBox meg valahol hátul kullog a messzeségben... Persze ez a trend már a Gamepass előtt is így volt, szóval kvázi igazolta is annak a megjelenését...

Úgy is fogalmazhatunk, hogy ha nincsenek a PC-s eladások, akkor ma nem létezne se Witcher sorozat, se CDPR... Ez egy ilyen szomorú világ... :)
10.
Ultimate
#8: Neked. De a napi bullshit díjat vitted. :D
9.
Kawada
#7: Na akkor itt most elkezdhetnénk egy "na mondjál légyszi 1 ps4 ex trailert aminél eszeveszett hypeolt szopóáradtba törtem ki", nem tudom hova vezetne... Általában nem szoktam rettenetesen lelkesedni semmi iránt, a leginkább felhype-olt megnyilvánulásom talán a Death Stranding esetében volt, és az is kb. annyi "na... kezd tetszeni a dolog", és biztos a TLOU2 gameplaynél is megjegyeztem olyat, hogy "elég baszón fest". A Ghost of Tsushima esetében sem igen lelkendezem, mert hatalmas kérdőjel számomra a harcrendszer. Itt az eddigi videókból látszik, hogy nincs a gunplay a helyzet magaslatán (nekem legalábbis nem tetszik a látottak alapján). De te biztos jobban emlékszel nálam, és minden ex alatt kezdek lelkendezni, hogy "instant game of the year" és "előrendelve".

Téma: irreleváns a Witcher. FPS-ről és lőfegyverekről van szó itt, telis-tele pakolva mindenféle moduláris cuccal, emberünk kepésségiét érintő implantokról, stb. És elvileg egy jóval komplexebb dolgot kell itt nagyon jól megvalósítani, mint ami mondjuk az új Deus Ex játékokban van (apropó... be kéne pótoljam a Mankind Divided-ot).
8.
Mertinaik
Higgyel nekem, itt mindenki felült a hype vonatra amint Keanu megjelent promozni ezt a játékot. Ne rendelj elő semmit, kivéve ha CD Projekt csinálja, mert ők istenek, es mindenki imádja őket. Ja majd várok vele, mert akármit mondanak a W3 grafikán kivűl, kurva kozepes játék volt.
7.
Ultimate
#6: Aha. De.
Az első kettő teljesen korrekt és nehéz volt. A 3 könnyült de rossznak nem mondható. Ha csak azt a szintet hozza már jó.
Azt viszont aláírom, rpg-ben lövölde jól még nemigen volt kiváló harc tekintetében.
De ez legyen a legnagyobb baja, és a witcher 3 szintű generáció legjobbjai közé kerül.
Viszont vicces hogy általában azok nem ülnek a hype vonatra akik egy sony exnél 1 perc videó után hypemozdonyt vezetnek... :)
6.
Nyarlako
#5: Jogosan, egyik Witcher rész sem remekelt harcban.
5.
Kawada
Továbbra sem tudok felülni a hype vonatra. Elképesztően néz ki (nem is inkább grafikára, mint dizájnra és a látvány gazdagságára értem), egyből William Gibson regényeiben érzem magam, nem félek a küldetések változatosságától, a karakterek sokféleségétől, de rettegek attól, hogy gyenge lesz benne maga a harc és a gunplay.
4.
Nyarlako
#3: A nagy pénz a konzolos eladásból jon, legyen csak konzolos.
3.
Neotechtr
#2: Na ja, de ha ezt elszúrják, vagy túl konzolosra csinálják, akkor robban a bomba és hamar lemegy a Witcher 3 pajzs. Amúgy ezen képek alapján nem néz úgy ki, mint a W3 a maga idejében.
2.
Ultimate
#1: Valahogy el kell fusson a jelen gen konzolokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...