Borderlands 3 - akcióban a nyolckarú Amara

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 6.
  • Videó
A Gearbox folytatja a Borderlands harmadik részében bemutatkozó új szereplők részletes bemutatását. Zane Flynt és Moze után itt van Amara, aki két saját ökle mellett hat éteri karjával vág rendet stílusosan a rosszfiúk között.

Zane Flynt és Moze után a harmadik Vault Hunter is színre lép, az ő bemutatkozóját láthatjátok alább. A játék első negyedóráját itt tudjátok megtekinteni, de már a teljes változat megjelenése sincsen messze, hiszen a Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
user101
Ez elég lehangoló, hogy Zane, Moze, Fl4k és Armata közül eddig talán Ő a legszimpatikusabb, de ez is ilyen "ha ló nincs szamár is jó" effektus... :(

Lilith-et például imádtam, Maya is egész jó arc volt, Gaige zseniális volt, Athena és Nisha szintén jó volt... Ezek az újak valahogy nem jönnek be... B@sszus, kiégtem! :( :)
2.
TolokocsisIsBack
#1: Jajj nemar. :) Annyira nem gaz a "gare". En peldaul teljesen elfogadtam, ezeket az uj arcokat. Es a nyakamat ra, hogy a Take 2 kiad plusz dlc karikat, annak ellenere , hogy mondtak, hogy nem.
1.
Nyarlako
Nem úgy volt hogy szirének csak nök lehetnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...