Kiveszik a loot boxokat a Rocket League-ből

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
A Rocket League fejlesztői bejelentették, hogy hamarosan kiveszik a loot boxokat a játékukból. Egy olyan rendszer érkezik helyettük, amely pontosan megmutatja a játékosoknak, hogy mit vásárolnak.

Nem sokkal azután, hogy a Fortnite Save the World módjából eltávolították őket, egy másik Epic berkeiben üzemelő címből is búcsúznak a loot boxok: a Psyonix a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy az idei folyamán kiveszik a fizetős, véletlenszerű jutalmakat osztogató ládákat a Rocket League-ből.

Habár a részletek még nem ismertek, a csapat egy új rendszert vezet majd be helyettük, amely pontosan megmutatja a játékosoknak, hogy mit vásárolnak. Az első infók a következő hónapok során futnak majd be, de azt a készítők már most leszögezték, hogy a Rocket Pass Premium, a DLC-autók és az Esports Shop felszerelései továbbra is kaphatóak lesznek.

3.
3.
user101
Amennyiben csak látványelemeket ad és nem változtatja meg a balace-ot és a progresszt, akkor nem értem miért idegesít az bárkit is... Tényleg ennyire hülyék az emberek ? Nem kell megvenni azt kész! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...