Ghost Recon: Wildlands - Sam Fisher is beköszön

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 7.
  • Teaser
Link másolása
Április 10-én rajtol el a Ghost Recon: Wildlands második szezonja, amiben nem akárki kap majd vendégszerepet. Predator után ugyanis ezúttal egy régi ismerős, Sam Fisher tér vissza egy küldetés erejéig.

Jövő héten kedden rajtol el a Ghost Recon: Wildlands második évada, ami többek között egy új Sabotage PvP-módot, illetve egy új PvE-küldetést is tartalmazni fog. Ez azonban nem minden, a Ubisoft ugyanis tegnap megerősítette, hogy a Predator vendégszereplése után egy másik, ezúttal házon belüli karakter is beköszön a Ghostoknak.

Ő pedig nem más, mint a 2013-ban kényszerpihenőre küldött Sam Fisher. A Wildlands legújabb teaser trailerében ugyanis Fisher egy Paladin fedőnevű ismeretlentől kap eligazítást, ami szerint itt az ideje, hogy felfrissítse spanyoltudását, mert Bolíviába kell mennie. Fisher erre úgy reagál, hogy vannak ott ismerősei. Hab a tortán, hogy Sam ismét Michael Ironside hangján szólalt meg.

Nem biztos, hogy a véletlen műve, hogy Fisher visszatér. Múlt hónapban épp arról számoltunk be, hogy egyes források szerint a hosszú kihagyás után ismét visszatérhet a Splinter Cell-sorozat.

4.
4.
RangerFox
#3: Én még abban is benne lennék, a Black List kimaradt anno.
2.
2.
Matt8888
Michael Ironside - ohh yeah!! Az
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...