Daymare: 1998 - megvan a dátum, tölthető a demó

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Resident Evil ihlette Daymare: 1998. Hogy biztosan ne fussunk lyukra a vásárlással, a fejlesztők jóvoltából egy demón keresztül is kipróbálhatjuk azt.

Az Invader Studios bejelentette, hogy a Daymare: 1998 szeptember 17-én, 30 eurós árcédulával jelenik meg a Steamen, a mai naptól kezdve pedig egy demót is letölthetünk hozzá - ezt a játék steames adatlapján találjátok meg.

Ha ismerősnek tűnik a koncepció, az nem túl meglepő: a fejlesztők eredetileg a Resident Evil 2 nemhivatalos remake-jén kezdtek el dolgozni, ám miután a Capcom közbelépett (mondván ők is terveznek ilyesmit...), saját címet faragtak belőle. A Daymare: 1998 ennek ellenére le sem tagadhatná a Resident Evil-gyökereket, ezt a legutóbbi, egyórás gameplay videó is bizonyítja.

A játékban több játszható szereplő is lesz, közülük Samet mutatja be a legújabb trailer - ezt láthatjátok fent.

14.
14.
prodigy1990
#13: Pontosan tudom, miről beszélek,, az egy dolog, ha te nem érted. Nagyon jól tudom, hogy ez egy "Resident Evil" játéknak indult és ez lett belőle, a Resi egy úgymond "olcsóbb" verziója.
Ezért írtam poénból azt, amit írtam.
A "Szegény ember..." szöveget arra a dolgokra szokták használni, amikor pl. egy film vagy egy játék hasonlítani akar egy híresebb alkotásra, de a végeredmény egy butított gyengébb és esetleg árban olcsóbb lesz annál, amire egyébként hasonlítani akarna.
Én pontosan tudom, miről beszélek, az már más dolog, ha nem érted a mondatom jelentését.
13.
13.
#12: Most sem tudod, miről beszélsz, jól van.
12.
12.
prodigy1990
Szegény ember Resident Evil-e.
11.
11.
#10: Hát a futás az éppen az LB és nem a bal kar lenyomása.
10.
10.
pgaboo977
Letöltöttem,játszottam vele fél órát.Grafika nem rossz,az átvezetőkben a karakterek egyszerűen nevetségesek.Maga a játék szerintem borzalmasan szar lett.(csak nekem nem akart a karakter futni bal kar lenyomása lenne de semmi)
Pénzt biztos nem adnék érte,esetleg virág bolti verzió ,de még azon is elgondolkodnék:-(
Pedig bíztam benne :-(
9.
9.
crytek
#7: Annak is készült csak a capcom odacsapott ezért lett a név váltás ...
8.
8.
Bauff
Kipróbáltam. Nagyon jónak ígérkezik. Egyedül ez a PDA megoldás ami nekem furcsa, de hosszabb távon gondolom megszokható a használata. Érdekes, hogy az ammot lehet utántölteni és nem csak, hogy felveszel egy kész tárat
A zombik vagy mik akaranak lenni azokon lehetne még javítani, mert a vér effekt és a headshot elég olcsó megoldásnak hat
A játék szép így elsőre, kicsit olyan RE+Dead Space érzést kelt. Bár még csak ilyen elvétve jöttek a zombik, ha esetleg több lesz egyszerre az keményebb lehet :D
7.
7.
Elég kemény. Egy Hunk szerű figurával vagy és klasszik Resident ilyen számítógépen való kapcsolgatásokkal, lőszermenedzsmenttel és zombikkal. Teljesen olyan, mint a Remake 2. Ez szerintem 30€-t simán meg fog érni.
6.
6.
fojesz
#3: Később terveznek belőle konzolos verziót is.
5.
5.
Nagyerecsakide
Inkább egy Revelations 3 kellene szerintem.
4.
4.
Én is hirtelen bedobtam a demót letöltésre. Ez a videó tetszik, remélem nem valami divat multi vagy openworld geciszar lesz, hanem egy rendes értelmes játék.
3.
3.
robertvetro
Ne már, h kihagyja a ps4-et! Pedig nagyon érdekelne.
2.
2.
crytek
Végre a kezdetektől fogva követem már jön is a demó!
1.
1.
logic5
A trailer eleje, meg Alan Wake koppintás, nem is kicsit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...