Denuvo védi a Borderlands 3-at

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
Egyre csak szállingóznak az olyan apróbb hírek, amelyek némileg felbosszanthatják a Borderlands 3 PC-s rajongótáborát. Kiderült, hogy a kétes hírnevű Denuvo védi majd a játékot a kalózoktól.

Frissült a Borderlands 3 adatlapja az Epic Games Store oldalán, az új információk szerint pedig megtudhattuk: a Denuvo Anti-Tamper védi majd a játékot a crackerektől. A törésvédelmi technológia kétes hírnevet szerzett az évek során, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az észrevehető negatív hatással van a játékok teljesítményére.

Ez nem az első olyan lépés, amivel a 2K Games elidegenítheti a PC-s rajongótábort. Elsőként az Epic Games Store exkluzivitása miatt borult ki a bili, nemrégiben pedig megtudhattuk, hogy habár a technológia megvan rá, mégsem tölthetjük le előre a játékot. Reménykedjünk benne, hogy mindezek ellenére egy remek looter-shootert kapunk majd!

A Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

14.
14.
Papus
#12: Sok értelme nincs àltalàban
12.
12.
NECROSMOKE
8.
8.
Obi Wan Kenobi
Hála istennek az Epic boltjába jön, ezért több pénz marad szegény fejlesztők zsebében, olyan szép ez a lapos hely amit Földnek hívunk :')
7.
7.
Nekem még nem volt bajom Denuvo-val. Ez a játék meg nem érdekel, úgyhogy tőlem jöhet még securom-mal is vagy system-el. Ezeket jellemzően hamar múlt időbe teszik, ez a Denuvo sem az már, mint régen. Gondolom az öltönyösök közül valaki azzal adja el magát melóhelyen, hogy prezentációt csinál arról, hogy ez véd, meg minden, hasznos munkatárs, dolgozhat ott tovább. Mármint ilyen értelemben szerintem a Denuvo és a játékok védelme két külön dolog már.
5.
5.
Darksiders84
A nagy hír végére elfért volna az új trailer.
2.
2.
Papus
Akár másnap délutánig is eltarthat,mire feltörik...
1.
1.
Kelan
Lesz@rom, csak jöjjön mán! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...