Remek platformjátékkal készül az Epic Store

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 16.
  • Akció
Link másolása
Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.

Korábban már említettük, de nem árt az emlékeztető: mától csaphattok le az Epic Games Store két legújabb ingyenes játékára. Nem is akármilyen párosról van szó, hiszen a Hyper Light Drifter és a Mutant: Year Zero is egészen pazar darabok, pláne, ha még fizetni sem kell értük.

Jövő héten kissé visszafogottabb lesz a választék, hiszen ismét csak egy játékkal gazdagodhatunk, de a minőségből nem kell lejjebb adnunk - a Polytron Productions 2012-ben megjelent, hatalmas sikereknek örvendő logikai platformeréről van szó. Ha tehát eddig nem játszottatok volna a Fezzel, akkor augusztus 22-én már pótolhatjátok is a lemaradást.

6.
6.
Razielhu
Mindenem a puzzle műfaj és a Fez egy csodálatos játék volt, ahol öröm volt sajátkezűleg lefordítanom a játékon belüli kódolt abc-t.
Rengeteg kreatív fejtörő és mindblow pillanat volt benne, sokszor "outside of the box" kell gondolkozni és emellé jön az aranyos de gyönyörű grafika és az ötletes játékmechanika, amire építi az egész világot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...