Cyberpunk 2077 - belső nézetet kapnak az átvezetők

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
A játék készítői minden eddigi alkotásnál erőteljesebb és immerzívebb játékélményt szeretnének elérni, és ennek érdekében bizony nem csak az átvezetők lesznek belső nézetesek, hanem minden. Szó szerint minden…

Noha az első gameplay videóban még akadtak olyan átvezető videók, melyekben V-t külső nézetből láthattuk, ez azonban a végleges verzió megjelenéséig teljes mértékben át fog alakulni.

Az információ egyébként a Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-oldaláról származik, ahol egy lelkes rajongó kérdezett rá a dologra - a mellékelt screenshotból pedig kiderül, hogy bizony más is érdekelte...

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A játékról készült legfrissebb gameplay felvételért az alábbi cikkünket érdemes felkeresnetek.

33.
33.
br1Koo
Szerintem ez pont így lesz ütõs, hogy csak belsõ nézetet kapunk. Egy óriási sci-fi városban belsõ nézetben törpének érzed magad, és így sokkal érdekesebb lesz bejárni az egészet.
31.
31.
#14: Dragon Age Inquisitionben pl eleg sokat, minden cutsceneben.
30.
30.
leviske
És akkor minek kreálunk karaktert?
29.
29.
Anti4730
Nekem ez olyan fura, kicsit ilyen bullshit szoveg. Ugysnugy kivulrol is at tudod elni az egeszet, szerintem egyszeruen arrol van szo, hogy konnyebb igy Meg csinalni.
28.
28.
Ruga
Nyakam rá, hogy a vr miatt lesz csak fps, azzal brutális lesz a "beleélés" feeling. Ez mégiscsak egy cyberpunk.. Csodálkoznék ha nem lépnék meg.
26.
26.
SLi
BREAKING
Cyberpunk 2077- PC-re egér támogatással érkezik !!!!!!444!4!!!!
25.
25.
SLi
#19: csak neked, cursed image mára :
https://imgur.com/a/3ZITRS9
rise up
19.
19.
B-Shaggy
#15: Leírod minden Cyberpunk cikk alá hogy te Witcher 4-et akarsz? Hátha elolvassák és úgy döntenek hogy azt csinálják meg? Vagy csak hogy "érezzék a törődést :)" ?
15.
15.
user101
Csak lesz egy nyamvadt tükör a barlangunkban, egy tócsa az utcán, amiben megnézheti magát az aki arra kíváncsi. Ha már nem adnak Witcher 4-et inkább... :)
14.
14.
kastorhun
#13: Ki nézegeti a karakter arcát? Párbeszéd közben mikor mutatják az arcát?
13.
13.
Hab
#11: Elég sok, leginkább tps nézetben játszom Skyrim-mal.
12.
12.
Sei89
#11: Az összes említett játékban, és mindegyikhez van 20000000 mod amivel még jobban testreszabhatod a karid, és miért ne néznéd? ha egyszer egy órán át szerkesztgeted, vagy ha vámpír lettél skyrimben és új szemszínt kaptál meg fogakat stb.
10.
10.
Macifasz
#5: A külső nézetes vezetésnél látni fogjuk a karaktert, plusz fontos elem, hogy az NPC-k és az egész világ reagálni fog a külsődre, így az ő szempontjukból igen is meghatározó lesz, hogyan nézel ki (és honnan jöttél ).
7.
7.
kastorhun
#4: Valószínűleg lesz, ha már a motorozás is megkapja a maga külső nézetét akkor gondolom az is.
5.
5.
Hab
Marha sok értelme van így a karakter kreálásnak... Inkább adnának lehetőséget választani...
4.
4.
manderel
Járművezetés lesz külsőnézetben, igaz? A trailerben is volt rá példa.
3.
3.
robinnho6
Ez így már túlzás. Így szinte teljes értelmét veszti a karakter készítés és a ruhák... Eddig azt mondták hogy az átvezető videókban majd látjuk a karaktert...
2.
2.
Darksiders84
Úgy érzem lesznek gondok egyeseknél ez esetben. Aki viszont imádja a csapatot annak úgyis mindegy mit változtatnak még az erőteljesebb játékélményért el kell fogadni a döntésüket.
1.
1.
B-Shaggy
Sokkal jobban bele tudom magam képzelni így a játékba, szóval ez király.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...