Borderlands 3 - mégis lesz PC-s előtöltés

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, összekapta magát az Epic Games Store, és mégis előtölthető lesz a Borderlands 3 PC-s verziója. A számítógépesek ugyanúgy két nappal korábban eshetnek neki a letöltésnek, mint a konzolosok.

A 2K Games bejelentette, hogy a PC-sek is előtölthetik majd a Borderlands 3-at. Mindez azért érdekes, mert augusztus közepén még úgy tűnt, más lesz a helyzet: habár az Epic Games Store elvileg már támogatja a funkciót, az Epic fejese, Tim Sweeney azt mondta, az új Borderlands esetében az nem lesz elérhető, mert nem biztosak benne, hogy egy ilyen kaliberű címet is megfelelően szolgál ki.

Hogy végül miért gondolta meg magát a cég, azt nem tudjuk, mindenesetre a minap hivatalossá vált, hogy a PC-s játékosok a konzolosokhoz hasonlóan 48 órával a megjelenés előtt nekieshetnek a játék letöltésének. Na jó, egyórás csúszásra azért kell számítani: a Borderlands 3  magyar idő szerint szeptember 13-án, éjjel 1 órakor élesedik az Epic Games Store-ban, míg PS4-en és Xbox One-on már éjféltől játszható lesz a cím.

A PC-s verzió gépigényéről itt írtunk.

14.
14.
user101
#13: Életébe nem vett levegőn kívül semmit, Crytek hozzá képest a kapitalista világ mintapolgára... :)

Akkor sem támogatok egy olyan céget akinek a többségi tulajdona egy olyan államilag irányított kapcsolattal bír aki tankokat vezényel emberek ellen, mert nem tetszik nekik az, ahogy a politikusok le akarják korlátozni, hogy éljenek ( súgok : nem jól ) !

Párhuzam : Az epik fejese pont ugyanezt csinálja kicsibe: leszarja a vásárlót akiből él b+ és még büszkén ki is tweet-eli, majd odaszarik az asztalra, mondván "jó étvágyat" !

Ha pedig már megy az alázás, akkor had említsem meg, hogy pont az ilyen minden mindegy beletörődöm birkák miatt lesz egyre szarabb ez a hely ahol élünk... :((( Köszi srácok!
13.
13.
simi
#8: eddig 28 játék volt ingyenes az epic store-ban
szóval a kb harminc játék birtoklása nem jelent sok mindent
9.
9.
B-Shaggy
#6: Ennyire, az első trailer után ment rájuk az oltás, aztán azóta kb minden második Borderlands 3 hírhez odaírta ezt.
8.
8.
3.
3.
Ooorky
50 peták arra, hogy előbb lesz játszható a tört verzió, mint az originál.
2.
2.
hedzsooo
...Nekem amúgy kb. 30 játékom van Epic Games Store-on, egyikkel sem volt sosem gondom de érdekes, hogy van akiknek meg mindig mindennel gondjuk van, ha Epic GS...
1.
1.
hedzsooo
Tökmindegy, így is vmiért @nyázni fogják őket. :))) Persze főleg olyanok, akik meg sem vennék a játékot, vagy csak és kizárólag ugye Steamen... Vérpistikék érkeznek, 1,2,3...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...