Ingyen játszható a hétvégén a Kingdom Come

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 6.
  • Akció
Link másolása
Sőt, ha nagyon rákapnánk az ízére, akkor még arra is lehetőséget kapunk, hogy 50 százalékos akcióval vásároljuk meg az alapjátékot, 25 százalékos leárazással pedig a DLC-kkel felturbózott Royal Editiont.

A mai naptól kezdve egészen szeptember 9-én, vagyis hétfőn délelőttig ingyen játszható a középkori kalandokat felvonultató Kingdom Come: Deliverance a Steamen. Ideje felnyergelni, kardot rántani, és megvédeni a Cseh Királyságot a falvakat felgyújtó, ártatlanokat kifosztó magyar és német zsoldosoktól, és végre megmutatni a Vörös Rókaként ismert Zsigmond királynak, hogy hol a helye.

A három ingyenes nap alatt a játék féláron, vagyis 14,99 euróért adható hozzá örökre a könyvtárunkhoz, és természetesen lehetőségünk lesz továbbvinni a korábban elért teljesítményeinket is. Arra azért vásárlás előtt érdemes odafigyelni, hogy a CryEngine ezen alkotás során nem éppen baráti elvárásokkal rendelkezik, szóval a négynél több processzormag, és az utóbbi egy-két generációba tartozó videokártyák biztosan jól fognak jönni az összecsapások során.

A Kingdom Come: Deliverance jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, a róla írt tesztünket itt, az ingyenhétvégés ajánlatot pedig ezen a linken érhetitek el.

6.
6.
Ooorky
#5: Azok kunok, pont arról szól a cucc, hogy Zsigmond-nak nem volt pénze zsoldra, ezért a kunokat vitte magával akik annyit rabolhattak amennyit bírtak.
4.
4.
CitromH
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg azoknak akik szerették a witchert, illetve azoknak akik nem szerették a gyengécske harcrendszere miatt.
1.
1.
GAMEROD
Majd ha lesz magyar felirat érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...