Máshogy adagolják ezentúl a Switch Online játékait

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
Szembemegy az eddigi szokásokkal a Nintendo, a kiotóiak ugyanis a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővítik majd új címekkel a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógust.

Sok-sok várakozás után a Nintendo a legutóbbi Direct keretei között jelentette be, hogy a jövőben a SNES-játékok is bekerülnek a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógusba. Üröm az örömben, hogy a Nintendo egyúttal csavart az ütemezésén: a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővíti ezt a felhozatalt.

Ahogy a többi konzolgyártó, a Nintendo is a havi ütemezést követte eddig, minden hónapban 2-4 új cím került a Switch Online katalógusának kínálatába. A jövőben ez változik, így aki a kiszámítható megjelenések híve, biztosan csalódni fog - mi csak abban reménykedünk, hogy nemcsak szellős, de sűrűbb időszakok is várhatóak az új megjelenések terén!

A Nintendo egyébként eredetileg a japán weboldalán írt erről, később azonban az ausztrál a Vooksnak a cég nyugati szárnya is megerősítette a híreket.

13.
Tidus
A SNES klasszikusok a legjobban öregedő játékok.Ha ma jelenne meg a Donkey Kong Country 2 vagy Super Mario World 2.Yoshi's Island,Final Fantasy VI,Chrono Trigger lazán 9-10 pontos címek lennének....és inkább ezerszer ezeket veszem elő mint a sok lélektelen tucat aaa multiplatform szemetet....remélem a DKC trilogia hamasaron érkezni fog a kinálatba.....ja és így közel 30-hoz...imádok játszani ! :D
3.
Neotechtr
Ahhoz képest valóban eléggé sajnálják ezeket a játékokat a játékosoktól, hogy maga a hardver is max csak NES és SNES játékok futtatását teszi lehetővé vállalható szinten.
1.
Nyarlako
Nem értem mit buziskodnak ezekkel 30 éves játékokkal hogy így adagolják, tegyek bele az összeset egyben és kész, úgyis mind romrol, emulatoron megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...