Máshogy adagolják ezentúl a Switch Online játékait

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Szembemegy az eddigi szokásokkal a Nintendo, a kiotóiak ugyanis a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővítik majd új címekkel a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógust.

Sok-sok várakozás után a Nintendo a legutóbbi Direct keretei között jelentette be, hogy a jövőben a SNES-játékok is bekerülnek a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógusba. Üröm az örömben, hogy a Nintendo egyúttal csavart az ütemezésén: a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővíti ezt a felhozatalt.

Ahogy a többi konzolgyártó, a Nintendo is a havi ütemezést követte eddig, minden hónapban 2-4 új cím került a Switch Online katalógusának kínálatába. A jövőben ez változik, így aki a kiszámítható megjelenések híve, biztosan csalódni fog - mi csak abban reménykedünk, hogy nemcsak szellős, de sűrűbb időszakok is várhatóak az új megjelenések terén!

A Nintendo egyébként eredetileg a japán weboldalán írt erről, később azonban az ausztrál a Vooksnak a cég nyugati szárnya is megerősítette a híreket.

13.
13.
Tidus
A SNES klasszikusok a legjobban öregedő játékok.Ha ma jelenne meg a Donkey Kong Country 2 vagy Super Mario World 2.Yoshi's Island,Final Fantasy VI,Chrono Trigger lazán 9-10 pontos címek lennének....és inkább ezerszer ezeket veszem elő mint a sok lélektelen tucat aaa multiplatform szemetet....remélem a DKC trilogia hamasaron érkezni fog a kinálatba.....ja és így közel 30-hoz...imádok játszani ! :D
3.
3.
Ahhoz képest valóban eléggé sajnálják ezeket a játékokat a játékosoktól, hogy maga a hardver is max csak NES és SNES játékok futtatását teszi lehetővé vállalható szinten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...