Máshogy adagolják ezentúl a Switch Online játékait

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
Szembemegy az eddigi szokásokkal a Nintendo, a kiotóiak ugyanis a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővítik majd új címekkel a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógust.

Sok-sok várakozás után a Nintendo a legutóbbi Direct keretei között jelentette be, hogy a jövőben a SNES-játékok is bekerülnek a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógusba. Üröm az örömben, hogy a Nintendo egyúttal csavart az ütemezésén: a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővíti ezt a felhozatalt.

Ahogy a többi konzolgyártó, a Nintendo is a havi ütemezést követte eddig, minden hónapban 2-4 új cím került a Switch Online katalógusának kínálatába. A jövőben ez változik, így aki a kiszámítható megjelenések híve, biztosan csalódni fog - mi csak abban reménykedünk, hogy nemcsak szellős, de sűrűbb időszakok is várhatóak az új megjelenések terén!

A Nintendo egyébként eredetileg a japán weboldalán írt erről, később azonban az ausztrál a Vooksnak a cég nyugati szárnya is megerősítette a híreket.

15.
VerIstvan
#12: Vagom.
Es szeretem is a pixelcuccokat.
A broforce, deadbolt, es a not a hero nagy kedvenc.
A last night johetne mar vegre.
Az earthworm jim tenyleg penge.
Amugy eszembe jutott meg egy ket jobb amigas cucc.
Az elozo kiegeszitesekent.
Chuck rock 1-2, zool.
14.
Nyarlako
#10: Nem hiszem mert párral soha nem játszottam és pár éve toltam öket elöször, mégis príma cuccok voltak.
13.
Tidus
A SNES klasszikusok a legjobban öregedő játékok.Ha ma jelenne meg a Donkey Kong Country 2 vagy Super Mario World 2.Yoshi's Island,Final Fantasy VI,Chrono Trigger lazán 9-10 pontos címek lennének....és inkább ezerszer ezeket veszem elő mint a sok lélektelen tucat aaa multiplatform szemetet....remélem a DKC trilogia hamasaron érkezni fog a kinálatba.....ja és így közel 30-hoz...imádok játszani ! :D
12.
Neotechtr
#10: Engem mondjuk befolyásol a nosztalgia faktor is rendesen (annyira nem, hogy vegyek érte külön egy Switch-et), de hallod ott nagyon jó játékok vannak mai szemmel és fejjel is. Ráadásul újra sok rajongója lett a pixelart és hasonló kinézetű grafikáknak is, azok a régi eredeti cuccok meg olyanok.

De még ez sem kell ahhoz, hogy... milyen játékok vannak? A Super Star Wars széria. Donkey Kong 1-3. Earthworm Jim. Conta 3. Shadowrun. Zelda, Final Fantasy részek. Chrono Trigger, Super Castlevania IV ... Nagyon sokáig lehetne sorolni azokat a jó címeket, amik a mai napig jók és élvezetesek ugyan úgy.
10.
VerIstvan
#8: Szerintem befolyasol a nosztalgia faktor is.
9.
godach
#7: Hasonlóan látom, tényleg mintha aranyat adnának. Ettől még viszont van bőven érdemleges cucc. Nem is csak amiatt kérdeztem tőle, hogy mennyi idős.
8.
Nyarlako
#7: A SNES tele van mai napig teljesen élvezhetö címekkel.
7.
VerIstvan
#6: Mondjuk abban igaza van, hogy ugy osztjak ezeket mintha arany lenne pedig a jo resze a regi cuccoknak ertelmezhetetlen es vagy unalmas ocskasag.
Volt amigam es eszembe jutott par honapja, hogy xy jatek milyen jo volt.
Hat nem.
A benefactor-on, morph-on es a walkeren kivul nagyon gazak mar.
6.
Nyarlako
#4: Nagycsoportos vagy, vagy más iskolába jársz?
5.
godach
#4: Megkérdezhetem, te hány éves vagy?
4.
TheFlash
érdekli a francot ezek a régi gagyi játéknak csúfolt vacakok, akik ezekkel játszottak már rég 30 év körül járnak és kinőttek az egész játékiparból, nem mellesleg pcn kb 1 perc alatt ingyenesen lehet velük játszani.

Raknának bele inkább értelmes játékokat / platformokat, mondjuk Gamecube vagy Wii, és akkor lehetne olyan mint a PS Now, de ha jól emlékszem Wii U-n volt is valami hasonló, nem értem akkor miért szarakodnak itt ilyen hülyeségekkel
3.
Neotechtr
Ahhoz képest valóban eléggé sajnálják ezeket a játékokat a játékosoktól, hogy maga a hardver is max csak NES és SNES játékok futtatását teszi lehetővé vállalható szinten.
2.
VerIstvan
#1: Mert igy ertekesebbnek tunnek mintha ugy , teherautorol beboritjak a usereknek.
Marketing.
1.
Nyarlako
Nem értem mit buziskodnak ezekkel 30 éves játékokkal hogy így adagolják, tegyek bele az összeset egyben és kész, úgyis mind romrol, emulatoron megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...