TGS 2019: Death Stranding - íme, Sam szobája

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Egy 30 perces vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a Tokyo Games Show tegnapi bemutatói során, melyen Kojima maga mutatta be a játék egészen furcsa testreszabhatósági lehetőségeit.

Úgy tűnik, hogy az idei TGS során elhalmoznak minket Death Stranding-infókkal; pár napja rengeteg részletet és egy háromnegyed órás játékmeneti videót kaptunk, melyet most egy újabb felvétel követ. Igaz, ezúttal ahelyett, hogy mindenfelé mászkálnánk a játék világában, többnyire csak Sam Bridges szobájában ücsörgünk. A szobában, mely rengeteg bizarr lehetőséget rejt.

Ez ugyanis az a hely, ahol Sam rendbe kapja magát, kimehet a mosdóba, megmoshatja az arcát, megigazíthatja a haját, és hasonlók. A szobát teljes mértékben át tudjuk majd alakítani az ízlésünknek megfelelően, mint ahogyan a ruhásszekrény tartalmát is.

A videó egyik vicces pontja 2:25-nél látható, amikor főszereplőnk csak várakozik az ágyon, miközben a játékos a kamerát szabadon mozgathatja, és még zoomolhat is vele, amire karakterünk egyedi mozdulatokkal reagál. Ha például az ágyékára közelítünk, akkor dühös lesz, és zavartan eltakarja magát.

7.
7.
Harcos Pisti
Még mindig nem tudom mit gondoljak erről a játèkról! Majd ha megjelenik meglátjuk!
6.
6.
bitbandita
Ezt a játékot lesznek akik imádni fogják, és lesznek akik köpködik majd. Megosztó lesz, ami a bizonyítéka annak, hogy egy egyéniséggel rendelkező művel van dolgunk. Ez szerintem abszolút pozitív, ha egy játékot a korrekt jelzővel illetnek, az számomra az az igazi halál -akár ha még szórakoztató is-, abszolút középszintű, egyéniségtől mentes műalkotással van dolgunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...