Óriási sikernek tűnik a Borderlands 3

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 23.
  • Biznisz
Link másolása
Időarányosan egy 2K Games-játék sem fogyott eddig úgy, mint a Borderlands 3, amelyből alig öt nap alatt ötmillió példányt szállítottak le a boltoknak. A sorozat mára több mint egymilliárd dollárt termelt a kiadónak.

A 2K Games és a Gearbox bejelentése szerint óriási siker a Borderlands 3, a játékból öt nap alatt több mint ötmillió példányt szállítottak le, amivel időarányosan a kiadó a legjobban fogyó játékává vált. A Borderlands 3 eladásai 50 százalékkal múlták felül a Borderlands 2-ét ezekben a napokban.

Noha már a brit eladási toplista is arról árulkodott, hogy a Borderlands 3 jól muzsikál, ez kizárólag a dobozos értékesítéseket számlálja, az pedig sejthető volt, hogy a Gearbox játéka a digitális piactereken is jól fog szerepelni. Így is lett: a játékosok 70 százaléka digitálisan vette meg az új Borderlandset, a készítők pedig külön kiemelték, hogy a cím az Epic Game Store-ban is szépen pörög, az Epic üzletében még az előrendelési rekordot is megdöntötte. (Zárójelben: a Borderlands 3 egyébként is a 2K legjobb előrendelési számait hozta össze.)

Nem csak játszani, nézni is szeretjük a Borderlands 3-at, a játék a megjelenése óta az öt legnézettebb játék között szerepel a Twitchen, a játékosok eddig több mint 14 millió órányi Borderlands 3-tartalmat nézegettek az oldalon, ami több mint a fele annak, amit a Borderlands 2-nek az elmúlt hét évben összesen sikerült összegereblyéznie.

Az már csak a hab a tortán, hogy a Borderlands-sorozat több mint egymilliárd dollárt termelt eddig a 2K Gamesnek, ezzel pedig a kiadó második legnépszerűbb franchise-ává vált.

17.
17.
godach
#16: Kedves moderátorok. Többszöri figyelmeztetésre is, ezt sok poszt alatt tűritek? Elég csak ezt az egy-két mondatot elolvasni.
16.
16.
Duken
#10: Hát ja. Kell egy érzemi érettség és intelligencia hogy értékelni tud a sony exeket. Ha meg nincs nem gond, tipli.
15.
15.
Duken
#5: Érdemes maradni ha online is nyomod. Könnyebben, gyorsabban fogsz matcmakinget találni psen. :)
14.
14.
Fata Morgana
#10: A Bloodborne miatt vettem én is PS4-et az XO mellé, a PS4 exek számomra sem olyan nagy durranások bár az új God Of War nem volt rossz sőt a harcrendszere kifejezetten bejött, nem csoda hisz java részben a DS-ból lett koppintva, viszont a játéknak egy valamije hiányzik és az a szavatosság 2-3 végigjátszás és annyi.
Pont ez a baja a PS4-es ex. címeknek nincs újrajátszási faktoruk vagy nagyon kevés.
13.
13.
Ooorky
#10: Hónap elején megnézem mit adtak Plus-on/Now-n, aztán kb. akkor kapcsolom be ha Dirt Rally 2-zök, akkor meg inkább Xbox kontroller, mert a Dualshock vmi ritka szar még ennyi generáció után is.

Mondjuk nekem elsődleges platform a Nintendo mióta megvettem a Switch-et és a 2DS-t.
12.
12.
Obi Wan Kenobi
11.
11.
Obi Wan Kenobi
#10: Remélem a CoD-ok a kedvenceid.. nekem se a kedvencem az Uncharted, se a last of us, de mindegyik egy sokkal nagyobb szintet képvisel mint gyakorlatilag bármelyik nagyon felkapott multiplat (CoD, FIFA, Assassins creed, Ghost recon, R6, Battlefield) ugyanúgy az Xbox exek is, példa a Gears 5, Forza szinte összes része. Nyilván szubjektív ez, de a látható minőségbeli különbség ott van.
10.
10.
FURY380
#5: Jogos. A Bloodborne volt az ami miatt vettem a PS4et, talán az egyetlen értékelhető cím a számomra. A többi meg ilyen érzelgős maszlag. Mellette van egy One X-em, a multiplatform címek (a játékok 99%-a) azon úgyis jobban, szebbet fut.
9.
9.
Az a baj, hogy ha nem szájalnának folyton, nem is tűnne már fel senkinek, nyilván aki nem bízik bennük vagy átba**va érzi magát az nem ott veszi, de az ilyen mondatokkal mindig előtérbe kerül, hogy mekkora szarok :D

"a készítők pedig külön kiemelték, hogy a cím az Epic Game Store-ban is szépen pörög"
8.
8.
B-Shaggy
#7: Akkor honnan tudnánk, hogy Epic bad?
7.
7.
kolba
#4 Nem azért de szerintem ilyen tweetet sehol senki nem írt, lehet el kéne még 1x olvasni rendesen ...
6.
6.
user101
#5: Hahó ? Beteg vagy ? :) Mennyé orvoshoz ! :)
5.
5.
Ooorky
#3: Köv. genben én valszeg átpártolok Xbox vonalra (ha kijön a Slim), PS nekem nagy csalódás volt az agyonhype-olt közepes exkluzívjaival.
4.
4.
user101
Kicsit árnyalja a dolgot az a tweet amely szerint :

"A borderland 3-ból kétszer annyi ment el, mint a borderlands 2-nek Steamen a legmagasabb együtt játszottak csúcsa!"

Nem eladások ! Egyszerre együtt játszók ! Nagy különbség ! Ez a b2-nél 123'596 !

...és akkor itt jön a szopás rész, mivel a multiplatform címek eladásai manapság 40% PS4, 40% PC és 20% Xbox szokott lenni, így elestek cirka 2'000'000 példánytól, ehelyett eladtak maximum 250'000-et ... Ku*va nagy biznisz! Pörög az epik rendesen ! LOL B+! :)))
3.
3.
Darksiders84
Generáció végére mindig több szokott lenni mint kezdéskor ezért is leszek kíváncsi hogy milyen új címekkel jön jővőre az új Ps5. Nekem amúgy nem volt olyan kurva sok vagy lehet több lett a szabadidőm.
1.
1.
Őrnagy
Csak én érzem úgy, hogy az utóbbi fél évben kurvasok jó game jött ki? Vagy előtte is ennyi volt, csak nekem lett kevesebb szabadidőm?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...