Frissítve: Befutott a MediEvil remake-jének demója

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 24.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint a Sony a ma esti State of Play apropóján lepett volna meg bennünket a MediEvil-remake kipróbálható változatával, a PlayStation Store japán részlege azonban idő előtt lelőtte a poént.

Ma este újra State of Play, és bár a legtöbben a The Last of Us: Part II miatt várják a Sony húszperces műsorát, az bőven tartogat még meglepetéseket a Naughty Dog játékán kívül is. Oké, most már eggyel kevesebbet.

Történt ugyanis, hogy a PlayStation Store japán részlege idő előtt élesítette a MediEvil-remake demóját és annak adatlapját, amely alapján valószínű, hogy a Sony a State of Play apropóján szeretett volna meglepni minket egy próbaváltozattal az október 25-én rajtoló játékból.

Habár a cég gyorsan intézkedett az ügyben, a Redditen nyilván megemlékeztek a bakiról, innen tudtuk meg, hogy a demó 11,6 gigát nyom majd, és a Dan’s Crypt, illetve a The Graveyard pályákat fogja tartalmazni.

Ha valakinek sikerült lekapnia a csomagot, talán videót is készít majd belőle a rajongók legnagyobb örömére, de ha nem így lesz, az sem baj, legkésőbb este mindenre fény derül!

Update! Tényleg kaptunk demót. Érdekesség, hogy a próbaváltozatban pontosan azt a két helyszínt próbálhatjuk ki, ami a PlayStation 1-es eredeti demólemezén is megtalálható volt, vagyis a Dan's Cryptet és a The Graveyardot. A kipróbálható változat október 6-ig lesz elérhető, és aki letölti, az megkapja ajándékba Sir Daniel Fortesque sisakját is.

10.
10.
Darksiders84
Demó után én azért kicsit lehangoltabb vagyok attól függetlenül hogy előrendeltem azért ez messze van a Spyro szépen felújított grafikájától és a mozgás a kamera az irányítása sem mondható túl jónak maradt a régies.
8.
8.
x360player
#7: Sly első két részével játszottam csak, de azok vertek minden mást ebben a stílusban. A második rész különösen parádés volt, komolyabb kémjáték volt, mint bármelyik James Bond cucc, elég nagy open world pályákkal. Imádtam az egész felépítését, egy remakenek hozzád hasonlóan nagyon tudnék örülni.
7.
7.
DarkLord
Végigpörgettem azt a pár percet, amit adott a demo, egyszer egyszer bántotta a szememet az, hogy nem simán futott...jó ez csak egy demo, de nem nagy cucc a grafikája, hogy bántsa az ember szemét, ami ugye azért van, mert nincs meg a megfelelő FPS. A kamera kezelés sem tökéletes amúgy, azon is kell még csiszolni. Ám elég szépre sikerült a felújítás hozza a szintet, mint a Crash vagy a Spyro szóval szerintem kasza lesz ebből is. Jöhetne Sly Cooper is nekem az összes ilyen gyerekes játékból az adta a legjobban!
5.
5.
Duken
#3: Ha igaz én már este csapatni fogom! :D
3.
3.
warrior1991
#2: Szerintem az esemény után vagy holnap.
2.
2.
ghost90soldier
És akkor ez mit jelent ? Mikortól érdemes a storeban keresni ?
1.
1.
Duken
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...