Itt nézd vissza az Inside Xboxot!

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Rendezvény
Link másolása
Izgalmas késő esté elé nézünk, hiszen az este 22 órakor kezdődő State of Play után éjfélkor indul a Microsoft saját eseménye, az Inside Xbox, ahol a Sonyhoz hasonlóan rengeteg izgalmas dolgot mutatnak majd be.

A pergős, rövidre szabott eseményen ugyanis ilyen vagy olyan formában, de felbukkan majd az Atlas, az Afterparty, a Ghost Recon: Breakpoint, a The Outer Worlds, a Code Vein, a Children of Morta, a Felix the Reaper és a DayZ is, miközben szó esik a Project xCloudról, az Xbox Game Pass újdonságairól, valamint a Microsoft idei nagy eseményéről, az X019-ről.

És az sem kizárt, hogy a felsorolt címek mellett meglepetéssel is szolgál az esti előadás, ami éjfélkor veszi kezdetét. A fent beágyazott lejátszó mellett a a Mixeren és a Twitchen követhetitek majd az eseményt.

Update! A műsor véget ért, alább találjátok meg a felvételét:

20.
20.
supair
#17: Le sem tudtad volna tenni!
19.
19.
supair
#17: Le sem tudtad volna tenni!
17.
17.
godach
#15: Nem nyomtam de jókat meséltek róla olyan ismerősök, akiknek adok a véleményükre. :)
15.
15.
supair
#13: Nem tudom nyomtad e a fallout new wegast? Az Outherworlds erre hajaz .....Nagyon Varom! A hozzaszolasoddal pedig egy az egyben egyetertek.
14.
14.
supair
Szerintem eljott az ideje hogy ezt a Dukem gyereket kibasszatok innen.Olyan ő a gamekapocsnak mint Pajkaszegnek a kakaos brios.
13.
13.
godach
#12: Nekem most sikerült még megnéznem. Igazából, nem volt nagy eresztés. Kiderült, hogy a PC-sek kapnak Gamepassba annyi játékot az Xboxosok meg még többet egy hónapba, mint amennyiért te egész évben előfizetsz egy PS+ért és kapsz egy nagyon megosztó (baseball) játékot, és egy előző genre megjelent exkluzívot :D :D :D
ami tényleg már csak annak nincs meg, akinek nem kellett egy reggeli áráért sem.
Mondjuk, akartam haragudni az MS-re ezért, és tényleg akartam (mert semmi fontos nem volt, csak lapos szarság) de nem igazán lehet hisz a múlt hónapba kaptunk tőlük megjelenés előtt egy héttel egy vatta új játékot (gears5) a jövő hónapban pedig ott lesz a The Outer Worlds is, aminek a fejlesztőit nagyon sokan dicsérik. Persze ez is azonnal lesz, nem (LOOOOOOOOOL) majd 7 év múlva ingyen játékra meg ajándékra keresztelve (BiG LoooooL)
First Party címre nem értem mire gondolsz. Mert ha arra, hogy csak xbox akkor olyan már nem lesz. Ezt még a 7 éves kisfiam is megértette amikor elmentünk neki vásárolni, hogy választhat XO vagy PC közül mert bizony ez a játék (már ha az a mérvadó) megjelenik mindkettőre. Nincs kényszerítve arra, hogy évente két játékért amiből talán egy bejön, tartson egy konzolt a futtatására.
Lényegében elégedett voltam. A gép működése és a szolgáltatók elegek ahhoz, hogy továbbra is fenntartsak egy XO-t, viszont nincs olyan exkluzív felhozatal amiért ne vennék PS-t. Így a versenyszellem fennmarad, mert ha (minden tekintetben túlszárnyalja az ms a ps-t) ha ez felborulna és még exkluzívokkal is erősítene az MS az Xbox részlegen (amit nem szeretnék, ne maradjanak ki a jóból a PC-sek sem és ne essen el az MS a pc-s eladásoktól sem) akkor jajj lenne a PS-nek :D
12.
12.
Duken
Na milyen volt? Mennyi first party xbox pc-s címet jelentett be a nagy játékosbarát ms? Bár tudom hogy az xbox játékosok számára fontosabb a szolgáltatás és az olcsóság mint az igényes játékok de azért el tudnátok viselni pár új xbox címet mint a régi szép időkben nem? Come On! Srácok semmi baj azzal ha a pozítivumok mellett tudjátok kritikus szemmel is nézni szeretett platformotokat az csak segítí az adott céget hogy miben fejlődjenek. Pl nekem a nintendo és péce mellett a ps a kedvenc platformom az élmény miatt amit az exkluzív cimek adnak de attól még látom milyen fos és akadozó néha a menürendszere és hogy megoldhatnák már így 2019-ben a visszafele kompatibilitást. Szóval ne harapjátok le a fejemet, nem bántani akarlak benneteket.
11.
11.
crytek
#10: Akkor nem tudom mire gondolsz... Egy kardozós volt még az ATLAS de annak köze nincs a DS-hoz, az olyan mint a Sea of Thieves
10.
10.
godach
#9: Nem tudom. Nem is hallottam ezt a nevet és öltözés közben csak végigkattintgattam a showt. Annyit láttam hogy védekezik, arrébb ugrik mint a DSben
9.
9.
crytek
#8: DS? Nem a Children of Morta-ra gondolsz?

8.
8.
godach
Csak belekattintgattam, de volt valami DS féle kardozós játék ami hirtelen szimpi volt.
Mi az?
6.
6.
Őrnagy
#4: A Saints Rowról már annyit hallottam, de még sosem próbáltam. Most jól lehúzom.
Na meg persze a Dirt Rally 2-t is, mert kell a többi 10 autóverseny mellé :D
5.
5.
Momentán a színvonal a TV shop szintjén van.
4.
4.
crytek
Új játékok hamarosan a pc game passba:

Cities: Skylines
Saints Row 4: Re-Elected
Dirt Rally 2.0
Bad North
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Hát eddig tényleg nem sok (semmi) említésre méltó nem történt. XD.. De mondjuk azok az energia ital dobozok tényleg menőn néznek ki.
2.
2.
Ebben a percben volt benne energiaital reklám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...