Két lemezen terpeszkedik a The Last of Us: Part II

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Ha hihetünk a Best Buynak, a The Last of Us folytatása két Blu-ray-lemezen terpeszkedik majd, ami annak tükrében nem meglepő, hogy Neil Druckmann direktor szerint a The Last of Us: Part II az eddigi leghosszabb játékuk.

Újrarúgta a The Last of Us: Part II marketingkampányát a Sony, a tegnapi State of Play során bejelentették a játék napra pontos megjelenési dátumát, kaptunk egy új előzetest, és még az első rész remasterelt verzióját is beígérték a PlayStation Plus előfizetőinek októberre.

A híreknek azonban még nincs vége, a játékról ugyanis a State of Play után nem sokkal újabb érdekes részlet derült ki: a Best Buy listázása szerint a The Last of Us folytatása két lemezen érkezik majd, ami kifejezetten ritkaságnak számít. Habár a Sony és a Naughty Dog ezt még nem erősítette meg formálisan, Neil Druckmann direktor PlayStation Blogra írt bejegyzése alapján valószínű, hogy nem tévesztésről van szó, az úriember szerint ugyanis a Part II az eddigi legambiciózusabb és leghosszabb játékuk.

A posztban előkerülnek a játék gyűjtői kiadásai is, a standard kiszerelésen kívül négy különböző változatot dobnak majd piacra. Ezekről feltöltöttünk egy-egy képet a galériánkba, amelyeket alább láthattok, de mindenképpen kiemelnénk közülük a 170 dolláros Collector's Editiont, amely egyebek mellett egy Ellie-szobrot és Ellie életnagyságú karkötőjét tartalmazza, illetve a 230 dolláros Ellie Editiont, amely Ellie hátizsákját és a soundtrack lemezes változatát is felvonultatja.


A The Last of Us: Part II 2020. február 21-én jelenik meg PS4-re. Jó hír, hogy a tegnapi nap folyamán nem csak a State of Play során tette tiszteletét a játék, de Los Angelesben a nemzetközi szaksajtó is játszhatott vele három órát. A két új pályáról szóló beszámolók és videók holnap, 17 órakor élesednek.

30.
30.
Marcus88
#27: A kákán is a csomót keresi.
Az elmúlt 2 napban amibe bele lehetett kötni a játékkal kapcsolatba,abba bele kötött.

29.
29.
crytek
The Last of Us 2 Part II - magyar felirattal érkezik....
22.
22.
Vis Major
Nekem meg tetszik a borìtòkèp. Az első rèszben Ellie mèg kislàny volt. Mègis hogyan kellett volna àbràzolni ha nem aranyosan?
Az eddigi trailer-ek alapjàn ùgy nèz ki, hogy nagyon kegyetlen, megbotrànkoztatò lesz. Nem tartom elkèpzelhetetlennek hogy ez lesz az első olyan videòjàtèk amiben olyan "kegyetlenkedèsek" lesznek vizuàlisan àbràzolva amiket eddig csak filmekben làthattunk, sok embernèl nyìlni fog a bicska a zsebekben van egy olyan èrzèsem.
21.
21.
GAMEROD
Még mindig vannak akik lemezekkel bohóckodnak? Tiszta retró.
18.
18.
Jaj, ez a borító szerintem is mellényúlás. Egyetértek minden borító haterrel :)
17.
17.
Slik
a borito nem lett tul szep
nyilvan nem is az volt a cel de nem jon be
15.
15.
Kisjack241
#12 ez a nemi hovatartozás dolog ekkora frusztrációt okoz néhány embernek?
10.
10.
DarkLord
Az jól hangzik, ha azt írják az eddigi leghosszabb játékuk, mert az UC4 is volt, majdnem 20 óra elsőre.
6.
6.
Darksiders84
#4: Ja az igen csúnya lenne ha pont ez maradna ki.
4.
4.
thelegendary
#1: Az elmúlt másfél év tendenciája szerint, kapnia kell! :)
1.
1.
darksiders19873
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...