Megérkezett a Dauntless első expanziója

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Phoenix Labs szörnyvadászós játéka elhagyta a korai hozzáférés stádiumát, a hivatalos megjelenéssel pedig magával hozott egy jókora frissítést is. Lássuk, hogy mit ígér az Aether Unbound!

A nyár elején csupa jót meséltünk a Dauntless kapcsán, a Monster Hunterre hajazó ingyenes játék most pedig hivatalosan is megjelent, ráadásul egy akkora frissítés társaságában, amekkorával eddig sosem találkozhattak a rajongók. Az 1.0-s update egy új fegyvertípust, behemótot és egy teljesen átdolgozott Hunt Pass-rendszert mutat be. Lássuk az ezt bemutató videót!

Ahogy azt a fenti klip alapján is leszűrhettük, az Aether Striker névre keresztelt harci kesztyűk igazán különleges fegyverek. Használatuk közben spirituális erőt, úgynevezett Mantrát halmozhatunk fel, amit aztán látványos energialöketek formájában szabadíthatunk fel.

A Dauntless PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg, és még idén befut a Nintendo Switchre szánt verzió is. A játék különlegessége, hogy teljes crossplayt engedélyez minden platform között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...