Újra a valóságban száguld a Need for Speed

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy látszik, hogy a Vladislav Chekunov névre hallgató YouTubernek jókora hírnevet hozott a valóságban leforgatott Need for Speed-videója, olyannyira, hogy ezúttal egy komplett gyorsulási versenyt feldolgozó második résszel jelentkezik.

Akárcsak a júniusi videóban, ismét remekül sikerült elkapni a klasszikus Need for Speed-játékok stílusát, legyen szó akár a zenéről, a felvételekről, az eredeti HUD-ról, vagy csak a jól bevált autóválasztásról.

A közönséges verseny mellé ezúttal egy gyorsulási versenyt kaptunk, amely során több olyan járgány is felbukkan, melyek igazi közönségkedvencek voltak a franchise korai életében. Így többek között rajthoz áll egy Toyota Supra, egy Subaru Impreza, egy Mitsubishi Lancer Evolution VIII, egy Nissan 350Z, egy Pontiac GTO és végül az elhagyhatatlan Nissan Skyline is.

Ha pedig a rajongói készítményű videó helyett inkább igazi Need for Speed-élményre vágysz, akkor az alábbi cikkünket érdemes meglátogatnod, ahol több mint két órán át száguld a széria november 8-án, Need for Speed: Heat címmel érkező epizódja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...