Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 9.
  • Képek
Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

A Red Dead Redemption II PC-s változata természetesen fejlettebb lesz technikai szempontból a konzolos kiadásoknál, a Rockstar pedig az első screenshotok társaságában azt is elárulta, hogy milyen változtatásokra számíthatunk majd november 5-én, amikor befut a játék számítógépekre. A szintén ma közzétett rendszerkövetelményekről itt emlékeztünk meg.

Ennek megfelelően a port nagyobb látótávolságot ígér, jobb minőségűek lesznek a fény-, árnyék- és tükröződéseffektek, szebben rajzolódnak a lábnyomaink a hóban, tesszelált fa-, valamint feljavított fű- bundatextúrákat kapunk majd - a változtatásokról pedig ti is meggyőződhettek valamennyire az új képek segítségével. A fejlesztők természetesen a felbontást és a framerate-et sem korlátozzák, valamint a HDR, az ultrawide-megjelenítés és a többmonitoros konfiguráció is támogatott lesz, így tényleg csak a gépünkön múlik, hogy mit hozunk ki a játékból.

A PC-sek természetesen tartalom tekintetében is számíthatnak újdonságokra. Az új, To the Ends of the Earth címen futó sztoriküldetésben különböző gyógynövényeket kell majd összegyűjtenünk, kapunk három új fejvadász-missziót, rajtaüthetünk két új banda-rejtekhelyen, továbbá két új kincsestérkép, öt új összegyűjthető csecsebecse és újabb lovak várnak ránk. 

20.
Ruga
#17: Telepítési időről volt szó.. :D
18.
atedolgod
#13: A konzol változatban nem volt ilyen lehetőség, legalábbis pár hónappal ezelőtt biztos nem... A gond ezzel az, hogy a 100 órás játékidő is azért annyi, mert az összes feladat állandóan a térkép másik végén vár, és oda kell jutni, ami 30 - 40 perc lovaglás. Ez egy idő után nagyon fárasztó.
17.
PiszkosFred
#16: Wow, ki hitte volna, hogy a net gyorsasaga es a letoltesi ido kozott van osszefugges! Koszonjuk, Captain Obvious, ma is tanultunk valamit!
16.
crytek
#14: Ha gyors a neten 1-1.5 óra alatt lent van a game..
15.
Kelan
#8: Régi motoros (PC-s) vagyok, erre a kis időre már nem szokok át :)
14.
Rókalesőcipő
100giga lesz ugye? Jesszus meddig fog ez települni!
13.
Macifasz
#9: Pofon egyszerű. PC-n nem kell majd nyomogatni semmit, elég ha nyomva tartod, vagy lesz olyan beállítás, hogy egyszer megnyomod teszem azt a shfitet (ami az esetek többségében a sprint) és voilá, fut mindaddig, amíg meg nem nyomod még1szer. ;-)
12.
hedzsooo
#10: Mire gondolsz pontosan? Konzolokon ez lehet még mindig álom, PC-n viszont alap kellene már az ilyen kinézet... Láttad már pl. a jó pár éves Ryse: Son of Rome játékot PC-n a Crytek-től, max. videó + graf. beállítások mellett? Na majd nézd meg ha nem, több eleme is máig is a top grafikát üti. Pláne, ha a konzolos játékok többségéhez hasonlítjuk
11.
hedzsooo
#9: PC-n modok lesznek a konzolos/gyerekbetegségeit (is) kijavítani, ennyi. ;) Előrendelve! ;D
10.
Attila84
Jaa persze így fog kinézni...aha jaa ,, ja nem. Ez agyon van tolva photoshoppal, majd amikor kijön és csinálnak a gémben egy ugyanilyen képet, ott majd ami most kerek az tiszta szögletes lessz. haggyuk már láttunk ilyet ezret!
9.
atedolgod
Ami igazán érdekes lesz egyébként, hogy mi lesz az "nyomogasd az x -et fél órán keresztül" helyett pc -n. Nem hiszem hogy ezt ráraknák a space -re, vagy a shift -re. Előbbinél csattogást hallgatsz majd végig, utóbbinál meg leszakad a kisujjad. Persze nyilván beállítható lesz... de melyik gombra lenne érdemes rakni? :)
8.
atedolgod
#2: Ha csak ezért szeretnél gépet újítani, akkor semmiképp sem. Ha van egy konzolod, vedd meg arra. A grafikát leszámítva pedig az igényeket alaposan vedd vissza magadban, mondjuk úgy a 0 közelébe, és akkor nem lesz gond. :)
7.
PiszkosFred
#3: Miért ekézné? Oké, hogy a jelenlegiek közül ez a legegyszerűbb, már-már (leg)fapadosabb (ha van ilyen kifejezés egyáltalán), de ez nem disztribúciós platform, nem egy bolt, csak egy sima drm a RS játékoknak és ennyi.
6.
Ultimate
#3: Saját játékaik, és még új.
5.
user101
#3: És ez neked miért fáj ennyire ? :)
4.
Nyarlako
#3: Talán mert a saját jatekaik mennek rá.
3.
Neotechtr
Meglepő, hogy a R* Launchert senki sem ekézi. Egyébként a későbbi Steam és Epic megjelenésekben is ugyan úgy szükség lesz a R* cuccára, mint a Steam+Uplay Ubi játékoknál.
2.
Kelan
Huhh ez nagyon jól néz ki. Lehet hogy itt az idő gépet újítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...