Definitive Editiont kap a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 16.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix tájékoztatása szerint a következő hónap elején egy komplett kiszerelés formájában is beszerezhetjük majd a megújult Tomb Raider-trilógia utolsó felvonását, a Shadow of the Tomb Raidert.

A Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd november 19-én, a Google Stadia rajtjának napján a Google szolgáltatásán keresztül is beszerezhető lesz Lara Croft legutóbbi kincsvadászata.

A Definitive Edition az alapjáték mellett a korábban megjelent összes DLC-t tartalmazni fogja, illetve a vásárlók kapnak egy exkluzív Lara-külsőt is. Akik már rendelkeznek a játékkal és a szezonbérlettel, azok ingyenes frissítés formájában kapják meg a Definitive Edition újdonságát.

7.
7.
Anti4730
#6: A shadow of the tomb raider azert Mar eleg fasza, de Meg a rise is egesz mas mint az elso. Szerintem probald ki a shadow of the tomb raider, annak Mar megvan a hamisithatatlan tomb raider hangulat a mint a regieknek.
6.
6.
user101
Hááát, én reményt vesztettem az újragondolt 2013-as Tomb Raider-nél. Annyira felb...ta az agyam a végtelenségig butított cső pályáival, a kamu lopakodásával, azzal, hogy rendszeresen átment railshooterré, a buta és végletekig ostoba Laraval és gagyi történet / történet vezetéssel, a semmi jellemfejlődéssel és annak kamu hangoztatásával ( már ez első 10 percben tömeggyilkosként darálva megyünk előre ), az idegesítő qte szekvenciákkal...

Értem, hogy sokan szeretik, de én nagyon utálom. Mondjátok, hogy a Rise és a Shadow jobb... Egyszerűen nincs hozzá lelkierőm elkezdeni, pedig mindhárom ott csücsül a Steam fiókomban... :(
4.
4.
hedzsooo
#3: *Amúgy a játék maga elég jó, legalábbis az eleje bejött, ideje lesz azt hiszem folytatnom.
1.
1.
suresz
Az előzetes nagyon jó lett!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...