A Sony a PS6-tól PS10-ig minden védjegyet lefoglalt

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Biznisz
Link másolása
Ebből persze nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, az viszont tuti, hogy a Sony Interactive Entertainment hazai ága biztosra ment. A PS10-ig bezárólag lefoglalták a PS-védjegyeket.

A Sony már jó előre bebiztosította magának a PS-védjegyeket, Japánban ugyanis lefoglalták a PS6, PS7, PS8, PS9 és PS10 címkéket, amik nyilvánvalóan az esetleges jövőbeli PlayStation-platformokat jelölik. Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól futószalagon érkeznek majd a konzolok, az viszont biztos, hogy ha a Sony a jövőben is kitart az egyszerű számozás mellett, akkor odahaza már nem lesz jogi hajcihő a rövidített megnevezésekkel.

Egészen érdekes a PS-védjegyek idővonala, hiszen az egyszerű PS-rövidítést csupán 2000-ben foglalták le, hat évvel az első konzol megjelenése után. Ennél viszont korábban, 1999-ben védték le a PS2 nevét, egy évvel később pedig már piacra is dobták a gépet. Hasonlóan járt a PS3 is: 2005-ben lejegyezték, 2006-ban pedig megjelent a konzol. A PS4 és a PS5 esetében azonban már hosszú távra terveztek a japánok: 2006-ban levédették mindkét rövidítést, a PlayStation 4 azonban csak 2013-ban került piacra, a PlayStation 5 pedig csak 2020 telén érkezik meg.

25.
25.
Őrnagy
Ha csökken az eladások száma, akkor a gyártó újít valamit. Ezt az újítást mindig a minimális anyagi befektetéssel próbálják véghez vinni. Ez minden területen így van.
Aztán majd egy csomót dumálnak, hogy így a játékosok igénye, úgy a verseny. Aha.
7.
7.
frankdelgado
Ps10 re màr csak összeraknak egy nooormàlis gèpet....
6.
6.
Ps fanboy
5.
5.
SLi
mire a PS7 megjelenne már élőben lehet tolni a Mad Max-et, nem lesz szükség konzolokra
4.
4.
Ooorky
A bethesda fallout 1st fiaskója után biztosra akarnak menni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...