A Sony a PS6-tól PS10-ig minden védjegyet lefoglalt

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Biznisz
Ebből persze nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, az viszont tuti, hogy a Sony Interactive Entertainment hazai ága biztosra ment. A PS10-ig bezárólag lefoglalták a PS-védjegyeket.

A Sony már jó előre bebiztosította magának a PS-védjegyeket, Japánban ugyanis lefoglalták a PS6, PS7, PS8, PS9 és PS10 címkéket, amik nyilvánvalóan az esetleges jövőbeli PlayStation-platformokat jelölik. Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól futószalagon érkeznek majd a konzolok, az viszont biztos, hogy ha a Sony a jövőben is kitart az egyszerű számozás mellett, akkor odahaza már nem lesz jogi hajcihő a rövidített megnevezésekkel.

Egészen érdekes a PS-védjegyek idővonala, hiszen az egyszerű PS-rövidítést csupán 2000-ben foglalták le, hat évvel az első konzol megjelenése után. Ennél viszont korábban, 1999-ben védték le a PS2 nevét, egy évvel később pedig már piacra is dobták a gépet. Hasonlóan járt a PS3 is: 2005-ben lejegyezték, 2006-ban pedig megjelent a konzol. A PS4 és a PS5 esetében azonban már hosszú távra terveztek a japánok: 2006-ban levédették mindkét rövidítést, a PlayStation 4 azonban csak 2013-ban került piacra, a PlayStation 5 pedig csak 2020 telén érkezik meg.

27.
Oldman
Nyarlako!
Bizony, ès mèg emlìthetnèm a nem csùnya Horizon z. D-t, a RDR 2-t, egyes remake műveket, pl Resident evil, TLOU 1 vagy a Shadow of the colossust. Dirt rally is 60 fps-el mocorog.
26.
Oldman
Nyarlako!
Bizony, ès mèg emlìthetnèm a nem csùnya Horizon z. D-t, a RDR 2-t, egyes remake műveket, pl Resident evil, TLOU 1 vagy a Shadow of the colossust. Dirt rally is 60 fps-el mocorog.
25.
Őrnagy
Ha csökken az eladások száma, akkor a gyártó újít valamit. Ezt az újítást mindig a minimális anyagi befektetéssel próbálják véghez vinni. Ez minden területen így van.
Aztán majd egy csomót dumálnak, hogy így a játékosok igénye, úgy a verseny. Aha.
23.
Oldman
21#
Èn megmondom ha nem èri meg az àràt nyugodt lehetsz.
Megvettem a pro-t anno, ès azzal, hogy nem 4K-ban jàtszom, bizony semmi különleges pluszt nem kaptam èrte, 50 ropit nem èrt meg a vàltàs. Minimàlis a minősègi kèpi javulàs amit produkàl. Tovàbbra is azt mondom, minősègi igènyes jàtèkok kellenek MINDEN TÈREN jòl optimalizàlva, akkor a mostani konzolok is közel elegsègesek lennènek szinte mindenki szàmàra. Rendben, kicsit tùloztam, de szerintem èrtitek a lènyeget.
Egy kèrdès: szerintetek pl egy Days Gone vagy a kezdeti nem javìtott Ghost recon w. szaggatàsmentesen futott volna egy majdani erős PS 5 konzolon? Nem, mert maga a jatèk volt szarul megcsinàlva, miközben a konzol hibàtlanul meg tudta volna jelenìteni. Figyeljètek meg, majd milyen csodàsan fog festeni, rezzenèstelenül futni a "gagyi" pro-n a TLOU 2. Legalàbbis biztos vagyok benne.
21.
Neotechtr
#18: "Felhasználói vélemények alapján..."

Hát szerinted mit fognak mondani a PS-esek, hogy szar? :)
18.
Oldman
Ultimate!
Sajna benne van a pakliban... :/
Làtatlanban ùgysem vàsàrolom meg a PS 5-öt, a hivatalos tesztek, illetve a felhasznàlòi vèlemènyek alapjàn viszont remèlhetőleg jòl tudok majd dönteni a cserèről. Mit èrtünk olcsòn? Ha lesz kèt tudàsù ps 5, ès a dràgàbbik pl 700 eur, attòl azèrt vàrhatunk jelentősebb minősègi javulàst. Ellenben valòban, 500 eur-èrt minimàlis különbsègű lehet a pozitìv technikai vàltozàs/javulàs.
17.
Oldman
14#
Ha nem lennènk kritikusak sem a konzolok, sem a jàtèkok terèn mi gamerek vilàgszerte, akkor mèg mindig ps 2 szintű konzolokon nyomnànk az " ipart" . Èn szerencsère alapjàban elègedett vagyok a mostani időszak technikai megvalòsìtàsaival, de ami hiba van, azt szòvà kell tenni. Tudod ìgy megy előre a vilàg...
12.
Oldman
Persze mit èrtünk igènyessèg alatt ugye, mert hàt minden gamer elkèpzelese màs ès màs egy adott jàtèkròl. Ami tèny: làtvànyvilàg, tèma, harcrendszer, hogy mindenkinek megelegedèsère szolgàljon egy jàtèkban, ez eddig nem fordult elő valòban.
Ami ilyen művet illet, az nàlam làtatlanban a TLOU 2 lesz REMÈLHETŐLEG . Annàl a làtvàny nem is kèrdès hogy ütni fog, a tèma tetszhet hiszen ismerjük az előző rèszt. Nos, a harcrendszerben meg csak bìzni lehet, hogy rendben lesz. Plusz AI
9.
Yanez
#8: Igényes játék? Hát igen, olyan eddig még sohasem volt.
8.
Oldman
Frankdelgado! 7#
Kicsit kiegèszìtenèlek: addigra csak összereknak a kèszítők egy minden tekintetben tökèletes jàtèkot.
Vàrhatòan a PS5 tud annyit majd, hogy az igènyesebb jàtèkosok is megelègednek a làtottakkal kapcsolatban. Pl ha a RDR 2-t azon nyomhattuk volna, valòszínű megnyalnànk mind a tíz làbujjunkat, legalàbbis a làtvànyvilàgot illetően. Igènyes jàtèk kell, nem PS akàrmennyi.
7.
frankdelgado
Ps10 re màr csak összeraknak egy nooormàlis gèpet....
5.
SLi
mire a PS7 megjelenne már élőben lehet tolni a Mad Max-et, nem lesz szükség konzolokra
4.
Ooorky
A bethesda fallout 1st fiaskója után biztosra akarnak menni :D
3.
Oldman
A PS 10 utàn egy valami követezik: a vilàgvège
Lehet a Sonynàl jósok is tevèkenykednek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...