Hivatalosan is bejelentették a Diablo IV-et

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Erősen kezdte a BlizzCon nyitóceremóniáját a Blizzard Entertainment, a stúdió ugyanis hivatalosan is bemutatta a Diablo-sorozat régóta pletykált következő felvonását, ami visszatér a gyökerekhez.

A Blizzard mindenképpen szerette volna kárpótolni a rajongókat a tavalyi mobilos Diablo-bejelentés után, így nem meglepő, hogy a BlizzCon nyitóceremóniáját a régóta pletykált Diablo IV bejelentésével kezdték.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, lesz benne PvP-játéklehetőség, továbbá három játszható karakterről is lehullt a lepel, így már biztos, hogy visszatér a barbár, a druida és a varázsló. Emellett az is kiderült, hogy a csapat ezúttal visszanyúl a gyökerekhez, vagyis a Diablo és a Diablo II sötétebb nyomasztóbb gótikus hangulatát idézik meg a negyedik részben.

31.
31.
xanatos0911
#30: Sztori es megjelenítés szempontjából térnek vissza hozza. Amúgy minden videoban kifejtették, hogy sokmindennel kísérleteznek. Az egyik fejlesztő arc azt közölte Rhykkernek, hogy több mai trendbol is szeretnének átültetni dolgokat a D4-be. Persze ezek csak szavak, de legalább van reménysugár. Nekem a legnagyobb problémám az, hogy jelenleg 7 évvel vannak lemaradva magukhoz képest, ugyanis egyelőre úgy néz ki, hogy ezt kellett volna 2012-ben kiadni D3 címen.
30.
30.
user101
Tök jó, visszatérnek a Diabló 1-2 höz... Ami mennyi is 20 - 25 éves játék, nesze nekünk innováció, kapunk egy darkosabb Torchlight-.ot, köszönjük szépen! Miért nem lehet előre menni és egy olyan játékot csinálni amit a Lengyelek tudnak? Nincs pénz? Tehetség? Könyörgöm, lassan 2020 van és még mindig Commodore-ra gyártanak játékot... Az isten szerelmére, ébresztő blizzard! :(
29.
29.
xanatos0911
#14: Nem lesz MMO. Kifejtettek, hogy soloban is ki lehet vinni illetve a solo játék mód ezúttal nem hátráltatja majd a játékosokat a jobb loot megszerzesetol.

Lesznek azonban közösségi terek amik opcionalisak, ott lehet majd PvP-zni illetve World Boss-t ölni. A további zónák és a dungeon-ök továbbra is egyszemélyben illetve max 4-es partykban lesznek teljesíthetőek.

#20: 5 kezdő karakter lesz, amiből jelenleg harmat mutattak be.
28.
28.
Terrybully
#7: Leszámítva, hogy nincs melle. Biztos az már dúl durva lenne, de a vér az folyhat liter számra. :)
27.
27.
kastorhun
Sose voltam egy Diablo fan, de ez rohadt jónak tűnik.
26.
26.
kopic
Diablo 1-2re fog hajazni és druidaval (2.reszben csak vele nyomtam) is lehet majd nyomni? Omg... Instant buy
25.
25.
Papus
Atya világ ez a Cinematic trailer nagyon odavert!!!100% dark fantasy horror agymenés!!!Azonnal akarom!
U.i.:miért nincsenek ilyen egész estés animációs filmek?Láthatjuk,hogy van benne potenciál bőven!
24.
24.
DarkLord
#20: A hivatalos oldalon kinn van, hogy 5 induló karakter lesz. Csak ezeket mutatták be.
21.
21.
godach
#20: Nekem úgy rémlik a kettőben is ennyi volt, aztán jött az exp de ha tévedek, javítsatok ki.
20.
20.
Datzy
A 3 kezdő kari elég sovány szerintem, kevés.
19.
19.
Deadpool
Hm... ha már Diablo 4, hol van az öreg? Láttuk Durielt és az unokahugit a cinematikban. Remélem nem DLC-re tartogatják majd a nagy vöröst.
18.
18.
zsocc-nrg
Bitang jó lesz, ki se fogok mozdulni a gép elől egy darabig! :D
17.
17.
Kár, hogy marad az izometrikus nézet.
14.
14.
Dió 4 alapvetően egy MMO lesz, erre az a címe ennek a cikknek, hogy visszatér a gyökerekhez lol
13.
13.
FekaFOB
#12: Igen, sok évvel a Diablo 3 eseményei után.
12.
12.
Rókalesőcipő
Történetbe a Dio3 után van?
11.
11.
Gykrizsi
Belenéztem a streambe is, hát szerintem ebben is lesz pár száz óra játékom :)
9.
9.
mephi
Megnéztem egy streamet, amiben a játék kezdőpályáját mutatták be. Egész jó volt, bár látszott, hogy még van mit fejleszteni a játékon. Az különösen tetszik, hogy lesznek world boss eventek.
8.
8.
Macifasz
A Diablo széria sohasem volt az én világom, de ettől a cinematic trailertől kb. a bokámat lefostam. Sőt. A bokám fosott le engem. :-O :-D
7.
7.
SLi
Azért ez a cinematic valami egész brutálisan meg volt csinálva, Lilith dizájnja zseniális lett szerintem
6.
6.
godach
#1: Ez övön aluli volt :P
5.
5.
DarkLord
#4: Blizzbe sohase bízzunk megjelenések terén..mindig elücsörögnek a játékaikon évekig egy cinematic trailer után. Ha kijön jövőre, akkor már régóta hegesztik a háttérben és elég jó állapotban lehet. Legyen így annál jobb, ha előbb jön.
4.
4.
Lord Zozo
#3: Erre a konzol generációra jelentették be, akkor miért jönne 2022-ben. Max jövő nyár a megjelenés.
3.
3.
DarkLord
Cinematic -ban mindig brutál a minőség ez megint ütött. A játékmenetből látszik, hogy a 3. rész köszön vissza jóval darkosabbra vették a pálya design-okat, amit láttunk. Szerintem jó lesz én már úgysem az online miatt fogom megvenni, hanem a történetet végigtolom minden nehézségen átnyálazva minden zegzugot. Megjelenés meg jó lesz az 2022-re is :D
2.
2.
Mezzanine
A mozis kisfilm király, hozza a hangulatot... de a gameplayt hiányosnak érzem (mintha még nagyon kezdetleges állapotban lenne). Ezek szerint akkor valamikor jövőre érkezik a ps5 előtt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...