A Diablo II stílusára hajaz majd a Diablo IV?

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 31.
  • Pletyka
Link másolása
Hamarosan bejelentésözönt zúdít ránk a Blizzard, addig azonban a pletykáké és a szivárgásoké a főszerep. Ha hihetünk a Redditen felbukkant infóknak, szeretni fogják a rajongók az új Diablót.

Egyre valószínűbb, hogy a Blizzard a Diablo negyedik részéről is lerántja a leplet a hétvégén esedékes BlizzCon folyamán. A játékról sok pletyka látott már napvilágot, most pedig újabb részleteknek örülhetünk, ahogy viszont az eddigieket, úgy ezeket az infókat is érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg be nem fut a hivatalos bejelentés.

A híreket ezúttal a Reddit egyik megbízhatónak tartott informátora, PracticalBrush12 szállította, később pedig megerősítette azokat egy másik bennfentes, Daniel Ahmad elemző is. Ezek alapján örülhetnek a rajongók, a Diablo IV állítólag ugyanis stílusában inkább a Diablo II-re hajaz majd, vagyis sokkal sötétebb és komorabb látványvilággal rendelkezik, mint a harmadik rész, ami alapvetően a harcrendszer alapjait szolgáltatja majd csak.

A pályák nagyobbak lesznek, mint az előző felvonásban, aggodalomra azonban semmi ok, állítólag lovakat (és valószínűleg más hátasokat) is kapunk a bejárásukhoz. A karakterek (a kasztok közül a mágus, a barbár és a druida osztályát lebegtették meg nekünk egyelőre) helyzetfüggő módon interakcióba is léphetnek a környezeti elemekkel.

Habár az még bizonytalan, hogy PvP lesz-e a játékban a rajtkor, a négyfős kooperatív mód már borítékolható. További érdekesség, hogy az új főgonosz Lilith lehet majd - ezt a kiszivárgott artworkök is megerősítik. 

A hírek szerint egyébként a Diablo IV mellett a mobilos Diablo: Immortal kapcsán is kapunk helyzetjelentést állítólag.

11.
11.
user101
Pont az volt a baj a hárommal, hogy egy kazuál tömegszemetet gyártottak, Jöhetett volna mobilra is egyből, mert az a szint volt. Nem volt méltó a Diabló névre. Egyszerűen Torchlight-ebb volt a Torchlight-nél.. :(((
9.
9.
CitromH
#8: Már a 3. résszel kapcsolatban sincs igazad.
8.
8.
hedzsooo
Bukta lesz mint a 3. része is de persze ne legyen igazam...
7.
7.
6.
6.
Yonkou
#2: Te mit szívtál már megint.
Az egyetlen vitathatatlan előnye a a D3-nak a 2-vel szemben a dinamikusabb gameplay... Nincs szó skillekről, buildekről, gearről, csak a gameplay alapjairól. Azt akkoriban nagyon eltalálták ha mást nem is...
De azért köszi ismét az agyatlan gyűlölet beszédet.
5.
5.
Rókalesőcipő
#2: Nekem a végére már amolyan chill game lett. Igaz rengeteg játékkal, de sikerült összeraknom egy olyan full tal rasha set varázslót hogy tormentX-en félkómásan ásítozva is daráltam, meg se tudtam halni. Meg egy olyan démonhántőrt ami talán 4 vagy 5 sentry-t tudott lerakni, az összes companiont egyszerre be tudta hívni+ farkasból 1szerre 3volt, nekem annyira lőni se kellett csak kájtolgatni a bosst körbe-körbe a sentry-k körül. Nekem nagyon fun volt, de aztán mégis meguntam. Már kb 2éve uninstall. Meglássuk ez milyen lesz. Kíváncsi vagyok vajon ott folytatja a sztorit ahol a RoS abbafejezte?
4.
4.
Ganzer
3.
3.
Perseus84
Lesz majd nagy pofaraeses ha nem jelentik be a 4. reszt
2.
2.
"A harmadik rész, ami alapvetően a harcrendszer alapjait szolgáltatja majd csak."

Dió 3-nál rosszabb szánalmas console-shootert életmeben nem láttam még. Csináltak egy olyan lövöldözős szart, amiben nem kell 10 perc, hogy kifújjon az egész játék és rendesen fél óra játékidő múlva vállalhatatlanul és menthetetlenül unalmas lett.
1.
1.
DarkLord
A Druida volt az egyik kedvencem, abból is az Elemental Druida :) Hiányoltam is a 3-ból és szerintem sokan mások is..vétek lenne kihagyni az új részből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...