A Days Gone világát is bevette a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Letöltés
Érkezett egy Death Stranding témájú frissítés a Days Gone-hoz, így többek között a Bridge-bébit is felszerelhetjük a motorunkra... a benzines tank helyére. Ha bizarrnak tűnik a dolog, ne felejtsétek, a Bend Studio csak továbbgondolta Kojima ötletét!

Érkezett egy frissítés a Days Gone-hoz, amely a Death Stranding megjelenését hivatott megünnepelni a játék világán belül. Habár a SIE Bend Studio nem részletezte, hogy pontosan milyen újdonságokat kapunk, a bejelentő tweetjük szerint különböző Death Stranding témájú kozmetikai elemekre számíthatunk.

Ennek megfelelően új benzines tankokat szerelhetünk a motorunkra, új matricák közül szemezgethetünk, és még egy spéci festés is üti a markunkat. A tankok közül egyébként kettőt a tweetben szereplő előzetesben is megmutatnak, ennek egy részletét találjátok meg fent: lássuk be, adta magát, hogy a Bridge-bébit a járgány nyergére pattintsuk!

A Death Stranding egyébként ma jelent meg PS4-re, jövő nyáron pedig PC-re is befut. Ez Hideo Kojima napja, na:

15.
LexerTheFirst
#14: Csak sajnálni tudom de néha azért kurva vicces ahogy vergődik a srác xD
14.
Ultimate
#9: Valahol szomorú mert mégiscsak egy mentálisan beteg vagy szellemileg sérült emberről van szó. És az interneten sajnos nincs szűrő a szülők pedig sokszor esélytelenek amennyi irányból ömlik a szemét amitől ilyenné válik egy ember.
13.
Ultimate
#8: Volt az több is de ki számolja...:)
11.
godach
#9: Hagyd. Andriskám, már csak ilyen.
5.
godach
#4: kimoderált üzenet
4.
Ultimate
Á Pistya feleannyira se mint a te betegséged amiért minden ban után visszatérsz ide okoskodni.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...