Discord Nitro járhat majd az Xbox Game Pass mellé

  • Írta: szlav
  • 2019. november 11.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a keresztpromócióra készül a Microsoft és a Discord csapata. Az adatbányászok arra utaló jeleket találtak, hogy a jövőben az Xbox Game Pass előfizetői háromhavi Discord Nitro-upgrade-et is kaphatnak.

Október 15-én leállt a Discord Nitro Games, de úgy tűnik, hogy a jövőben más formában is hozzájuthatunk egy halom játékhoz Discord Nitro-felhasználóként. A Neowin bukkant rá először a Discord 9.8.3-as androidos bétaváltozatában azokra a stringekre, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy hamarosan háromhavi Discord Nitro-hozzáféréshez juthatnak azok, akik frissen előfizetnek az Xbox Game Passre.

A kihalászott infók alapján csak a Game Pass új tagjai vehetnek részt a promócióban, a már meglévő játékosok sajnos nem élhetnek a Disco Nitro előnyeivel - legalábbis fizetés nélkül nem. A deal már csak azért elég vonzó, mert normál esetben 10 dollárért vásárolhatjuk meg a Discord prémium mindössze egy hónapra szóló csomagját, így pedig Game Passre frissen regisztrálók akciójával csupán 1 dollár lenne a háromhavi hozzáférés.

Hasonlóan zajlott korábban a Microsoft spotifyos promóciója is, amelyet sajnos a Magyarországon élők csak némi trükközéssel vehettek igénybe. Reméljük, hogy a mostani akció nálunk is érvénybe lép majd!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...