Nagyon jól teljesített az első hónapban a Control

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 14.
  • Biznisz
Link másolása
Az 505 Games anyavállalata, a Digital Bros is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol kiderült, hogy jól teljesített a Control, a PC-s Death Stranding kapcsán pedig komolyak a cég elvárásai.

A főleg játékkiadással foglalkozó 505 Games anyavállalata, a Digital Bros is megtartotta negyedéves pénzügyi jelentését, ahol kiderült, hogy a 2019-es üzleti év első negyedévében szignifikáns növekedést sikerült realizálnia a cégnek. Ebben vastagon szerepet játszott a Remedy Entertainment játéka, a Control és a Bloodstained sikere is.

A Control a premierjét követő első hónapban például 17,7 millió eurót termelt, amibe nem számít bele az a pénz, amit a cég az Epic Gamestől kapott az PC-s exkluzivitásért. A Bloodstained eladásai is jól alakultak, 5,5 millió eurót keresett eddig vele a Digital Bros.

Az előrejelzések szerint a Death Stranding PC-s változatának forgalmazásával is jól jár majd a cég. A tervek szerint közel 50 millió euró érkezik majd a játéknak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy az előrejelzések szerint olyan 834 ezer és egymillió közötti eladott példánnyal számol az 505 Games.

4.
4.
logic5
#3: Neked nem mindegy, úgysem fogsz érte pénzt adni.
3.
3.
crytek
"A Control a premierjét követő első hónapban például 17,7 millió eurót termelt"

Pff az írás első része alapján azt gondoltam széjjelrobbantotta a kasszákat. Ez egy szaros 295ezer dbot eladás csak....Még akkor is gáz ha ez a szám csak a pc-s...ha meg mindhárom platform az meg egyenesen szégyen
2.
2.
elgeri
Na ez a gunplay, ami valahogy nem jön át nekem videók alapján... de több helyen is ezt olvastam.
Várom a többszörösen leértékelt verziót. Ráérek vele :)
1.
1.
Anti4730
Control tenyleg kiraly lett, utobbi idok egyik legjobb gunplay volt benne szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...